AKTUELNO

Maja Marinković bila je danas učesnik drame koja se odigrala na planini Kosmaj - kako ekskluzivno saznajemo, Maja je sletela sa putu u vožnji kvadovima. Sa njom na vozilu prilikom nesreće bio je i njen otac Radomir Marinković Taki.

Sve ovo bio je deo izazova koje je organizovala ekipa RED tv i emisija "Pitam za druga". Kako su snašli kćerke i očevi, Maja i Taki kao i Aleksandra i Karadjordje saznaćemo u jednom od narednih dana. Da li je Majina vožnja prosledica druženja sa Darkom Lazićem i šta Takija sem vožnje brine u životu njegove ćerke...

Foto: Red TV

Do nezgode je, kako saznajemo, došlo kada je zadrugarki upala voda u patiku, ona je pustila volan da bi se izula. Tom prilikom Maja je izgubila kontrolu i oni su završili u žbunju, oboje se osećaju dobro. Taki se jedino požalio na glavobolje koje mu mezimica zadaje svakodnevno.

Foto: Red TV

Domaćini u ovoj ludoj avanturi bili su Stefan Milošević Panda i Sanja Stanković kao i Quad Avanture Beograd, koji se pobrinuo da sve prođe u najboljem redu.

Atraktivne zadrugarke na svojim storijima delile su zanimljive trenutke od samog početka, a mi smo došli smo u posed ekskluzivnih fotografija i snimaka ove zanimljive ekipe.

Foto: Red TV

Video: RED/PROMO

Autor: pink.rs

#Aleksandra Subotić

#Karađorđe Subotić

#Maja Marinković

#Radomir Taki Marinković