AKTUELNO

Njihovom ratu nema kraja!

Jelena Batos, bivša zadrugarka, u emisiji "Pitam za druga" na RED TV-u raskrinkala je navodno Taru Simov i Nenada Aleksića Ša, bivše partnere, obelodanivši da ima dokaze da se tajno viđaju u njenom stanu, iako su po njegovom izlasku govorili da nemaju apsolutno nikakav kontakt.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, nismo se čuli, pre nego što je ušao, čuli smo se, samo drugarski. Ja sam mu poželela sreću, on je ušao i počeo da priča opet o meni. Danas sam baš dobila slike. Tarine komšije su mi poslale slike da se Nenad itekako se viđa sa Tarom Simov, tamo gde Tara živi. Ja sam sedela u jednom salonu i prišla mi je jedna žena koja prati Zadrugu, ona mi je rekla da ga stalno viđa kako odlazi i kako dolazi kod Tare - izjavila je Jelena Batos.

Očekivano, usledile su brze reakcije najpre Tare, a potom i Ša.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Klošarka jedna, koja nema život! Laže, petlja i mulja i jedini način da dođe do izražaja je da komentariše mene - poručila je Tara za Pink.rs, dok se Ša oglasio na Instagramu:
Neka neko hospitalizuje ovu bolesnu Jelenu Batos, a i kad dogovarate šta da k*njate po emisijama, utvrdite dobro gradivo jer ste glupi kao tri k*rca! Skinite mi se sk*rca, jeftine rijaliti učesnice - u svom stilu poručio je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Nenad Aleksić Ša

#Tara Simov

#Viktorija Mitrović