AKTUELNO

Skandalozno!

U toku je emisija Izbor potrčka sa Milanom Milošević, a u nastavku programa sledi Pretres nedelje.

Milan Milošević, nakon saopštenja za sramnu prevaru porodice Osmakčić, dao je reč zadrugarima koji su ostali zatečeni onim što su čuli.

Miki Đuričić je prvi izneo svoje mjišljenje i obratio se njegovoj bivšoj devojci.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne zanimaju me Osmakčići. Ovo će biti strašno što ću reći, ali najveću podršku si imala od mene i Miće.Ti si Viktorija želela da rodiš dete čoveku koji te je bacao u bazen, koji je rekao da će opštiti sa tvojom maloletnom ćerkom, šta si očekivala - govorio je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Čemu ovolika montruoznost prema devojci sa kojom je bio devet meseci? - pitao je Milan.
Verovatno zbog para - dodao je Đedović.
Mislim da je sve ovo pripremano mnogo ranije, jer nije moglo tako brzo sve da se sredi. Marko je dugo pravio probleme, njegova porodica je to videla i planirala sve to verovatno mesecima - naveo je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da su oni već to radili sa onom devojkom koju je spominjao Marko... Verujem da su oni već tad imali problem sa trudnoćom, čim su to mogli da urade... Ja sam se sa njim najviše svađala, mislim da je on ozbiljan mostrum. Mislim da njegove traume potiču od njegovog oca... Možda je zato ženomrzac! - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je ovo bolesno! On je za mene najveći bolesnik. Mislim da Viki njemu nbe smeta samo zbog trudnoće, već misle da on može mnogo bolje od Viktorije... Možda žele bolju devojku, pametniju, bolje finansijski situiranu... Seljačina Marko nije mogao sa njom da izađe na kraj i verovatno je zato smetala celoj porodici... - rekla je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.