AKTUELNO

Učesnik "Zadruge" Marko Osmakčić napustio je rijaliti "Zadruga" 9. juna, zbog smrtnog slučaja - naime, produkcija rijaltiija obaveštena je da je preminuo Markov otac Franjo Osmakčić, nakon čega je zadrugar hitno izveden, gde su mu saopštene tragične vesti, posle čega mu se gubi svaki trag.

Markovo priznanje da je smrt njegovog oca izrežirana od strane njih okarakterisan je kao sraman, morbidan i skandalozan, a njegovo ponašanje u rijalitiju "Zadruga 5" nije bilo drugačije od toga. 

Dan pre nego što je izašao iz "Zadruge" zbog navodno smrti oca, Marko je Zoli ispričao da će ubiti Viktoriju Mitrović, ukoliko ona ne bude abortirala njegovo dete.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema, nema, ubijem te kao kera, odem na robiju, izaći ću posle 10 ili 15 godina. Ili reši problem. Nema milom, milom više ne ide ništa. Moram da angažujem ljude da reše to. Ili Zola ti fino reši - rekao je Marko.
Gde ćeš to tako? - pitao je Zola.
Druže, nemoj da ga rodi. Bolje mi je (da je ubijem), nego ovo. K*rva neće da me sasluša. Ubiću te kao džukelu, metkom ili nožem. Jednom će k*rva da uvaži moje mišljenje. J*bo joj familiju ko je odgojio... Milom ili silom - nastavio je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Uništićeš sebi život, ja bih sebi odsekao i k*rac i glavu i sve da sebe dovedem u tu situaciju. Ti malo to shvataš... Uništićeš sam sebe - bio je šokiran Zola.
P*čko, ne daje ti Bog, j*bo mu ja mater, za pravo da ako mi malo daš p*čke, da mi zagorčaš život. Patetiku mami koja ti se odrekla, j*bo ti ona majku i baba i baba babe. Da je Marijana trudna hajde, da je bilo koja druga trudna. Viki je dobra za j*banje i ništa više. To dete će biti klošar zbog nje. Ili propalica ili k*rvetina - govorio je Marko.
Bilo bi, ako se ti odrekneš - dodao je Čolić.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Video: Pink.rs

Autor: Pink.rs

#Marko Osmakčić

#Viktorija Mitrović