AKTUELNO

Ni stida ni srama!

Učesnik "ZadrugeMarko Osmakčić napustio je rijaliti "Zadruga" 9. juna, zbog smrtnog slučaja - naime, produkcija rijaltiija obaveštena je da je preminuo Markov otac Franjo Osmakčić, nakon čega je zadrugar hitno izveden, gde su mu saopštene tragične vesti, posle čega mu se gubi svaki trag.

Foto: TV Pink Printscreen

Budući da u nadležnim institucijama, kao i bolnicama ne postoji informacija da osoba pod imenom Franjo Osmakčić nije preminula ni 8. juna, niti prethodna četiri dana, fanovi su počeli da sumnjaju da je sve izmišljotina, od strane porodice Osmakčić.

Foto: Pink.rs, Facebook.com/Franjo Osmakcic

Sahrana je bila zakazana za danas u 16 časova ali na groblju u Laništima se niko nije pojavio, šta više komšije porodice Osmakčić su nam potvrdile da je Franjo živ!

Foto: Pink.rs/N. Brajović

Marko je u toku dana vratio svoj Instagram profil baš u vreme kada je bila zakazana sahrana njegovom ocu, a potom se i oglasio na svom Instagram profilu:

E, moj narode, kako je lepo biti na slobodi! Ups, šta nam je ovde (pokazuje na auto). Pa da... Pošto ću gledati Švicu sa razglednice, da vidimo kako ću gledati to - govorio je Marko.

Video: Instagram.com/markoosmakcic

Markovo priznanje da je smrt njegovog oca izrežirana od strane njih okarakterisan je kao sraman, morbidan i skandalozan, a njegovo ponašanje u rijalitiju Zadruga 5 nije bilo drugačije od toga. On je u trenutku kada je saznao da je njegova devojka Viki Mitrović trudna bukvalno pred svima pretio zadrugarki :

Ja se obraćam njenoj baki i dedi da se paze poziva. Ocu se obraćam koji je jači od Hitlera, svi znaju koji si ti psihopata, uradi postupak kao sa devojkom iz Zagreba, pa će ova da poželi abortus u osmom mesecu. Ako ti kažem ili milom ili silom, ili ćeš abortirati ili nećeš. Otići ću na robiju, ali ću nju ubiti - vikao je Osmakčić trudnoj Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o jezivim pretnjama Marka Osmakčića, pogledajte u videu:

Video: TV Pink Printscreen

Autor: A. S.

#Zadruga