AKTUELNO

Brutalno!

Osman Karić, otac aktuelnog zadrugara Stefana Karića, poznat je po britkom jeziku, interesantnim rimama i čestim komentarima gorućih tema koje intrigiraju javnost.

Neretko, na svom Instagram nalogu, njegovi pratioci imaju priliku da čitaju rime, izjave i razne komentare, koje sve češće postaju viralni.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila Dragojević, svojim učešćem je svakako pomerila granice, ali i promenila svoj život iz korena, na način koji su publika i narod u većini slučajeva osudili. Njen boravak u Zadruzi je nepresušan izvor komentara, pesama, viralnih klipova i slično.

Danas je Osman, iako ne prvi put, objavio njenu fotografiju i posvetio joj pesmu, od koje joj sigurno ne bi bilo dobro, da može da je vidi.

Za sebe kaže da je 'brend'. Prevarila muža, to je trend. Kažu da je skupa, tri puta dnevno se kupa, jer joj o gu*u jaja lupa. Drži do sebe, po leđima Cara grebe, dok je Carić s preda je*e. Šepak joj rodno mesto, razvlačili je kao testo. Ti što čitaš moju rimu, dočekaj sa mužem i ovu zimu. Ne loži se na ovaj brend, jer to nikada neće biti trend - napisao je Karić.

Foto: Instagram.com/karic_osman

Autor: J. M. Đ.