AKTUELNO

Poznata folkerka u svađi sa sedmom silom.

Danas je na svadbeno veselje Đanijevog sina Miloša i njegove izabranice Nine stigla i folkerka Andreana Čekić, koja je odmah demantovala priče da je ikada sa Trajkovićem bila u svađi.

- Đani i ja se nikada nismo svađali, niti imali ružnu reč u životu. Poželeću mladencima da uživaju životu, kao što uživaju danas. Puno ljubavi, dece, sreće... Sve najlepše!

Foto: Pink.rs

Pevačica je nedavno imala zakazano ročište po tužbi kompozitora Saše Lazića, sa kojim se spori oko hita "Cipele". Nije se pojavila jer je tada kumovala Kaći Grujić na svadbi.

Kao što je poznato, nisam se pojavila iz opravdanih razloga, da. Na naredno ročište dolazim. Što da se bojim? Ja jedva čekam da se suočimo. Zvala sam ga pre dva meseca... To govori o meni, a pošto on nije hteo da komentariše, neću ni ja. Ja imam obraz i ja se ne plašim nikoga i ničega u životu, slobodno sam okrenula njegov broj, i on može moj.

Foto: E-STOCK/ČASLAV VUKOJČIĆ/Z. Veljković

Na venčanju Kaće Grujić izbegla je novinske ekipe, o čemu se danima pisalo, a sada je objasnila svoje ponašanje.

Na dan venčanja Kaće Grujić sam bila kuma i ja kao kuma treba da pazim na mladu, da budem tamo najveselija. Sve sam uradila da bih njoj pomogla tog dana, nit sam imala nameru nekog da izbegnem, a niste me ni zvali, zaustavili za izjavu - rekla je Andreana, koja je potom ušla u sukob s novinarkom, kada su se dotakli izveštavanja sedme sile sa tog događaja i ovog današnjeg.

Foto: Pink.rs

Imaš problem neki?! - zaurlala je pevačica, koja je potom ušla u raspravu sa novinarkom.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Autor: D.T.