AKTUELNO

Nakon ogromnog uspeha u Velikoj Britaniji, novi šou program večeras počinje sa emitovanjem i na TV Pink.

Popularni šou program ''Izvedi me'' jedan je od izuzetno uspešnih projekata. Prva sezona emitovana je u Velikoj Britaniji, a nakon velikog uspeha koji je emisija ''Take me out'' tada postigla, gledaoci TV Pink imaće prilike da je gledaju i u Srbiji!

Foto: M Josida

Došao je i dan kada će prva epizoda jednog od najpopularnijih dejting formata biti prikazana i u Srbiji. Trideset učesnica i samo jedan muškarac. On ima zadatak da odabere jednu, a pre svega mora da se pokaže u što boljem svetlu.

Onog trenutka kada mladić dođe u studio ''Liftom ljubavi'', prva runda može da počne!

Foto: M Josida

Kada je upoznavanje u pitanju, prvi utisak je često najvažniji, a nekad i presudan. Tako će biti i u dejting šouu ''Izvedi me''. Ukoliko se nekoj od devojaka mladić ne bude dopao na prvi pogled, ona će mu to jasno staviti do znanja pritiskom na taster ispred sebe. Belo ''da'' postaje crveno ''ne'', ne želim sastanak sa tobom. U svakom trenutku, tokom 5 rundi, devojka može da odustane, a nakon treće runde, između devojaka koje su ostale u igri mladić bira dve koje mu se najviše dopadaju i postavlja im jedno pitanje. Ona koja bude zadovoljila njegov kriterijum biće njegova izabranica za sastanak.

Za humor i dobru zabavu u ovoj emisiji zadužen je Andrija Milošević, koji će se naći u ulozi voditelja.

Foto: M Josida

Prva epizoda emisije ''Izvedi me'' emitovaće se večeras na TV Pink od 21:15h, a da li će prvi takmičar imati sreće kad je odabir dama u pitanju, možete saznati i na portalu Pink.rs.

Autor: B. Radonić

#Andrija Milošević

#Izvedi me

#Take me out

'