AKTUELNO

Ona se na društvenim mrežama oprostila od stradalog supruga.

Ubica pevača Envera Mikija Kolašinca (43) iz Novog Pazara, koji je likvidiran u četvrtak po podne u Holandiji, još nije pronađen, a tamošnja policija istražuje i motiv zločina.

Kolašinac je ubijen u blizini kuće u kojoj je živeo u Buhtenu, u provinciji Limburg, navodno sa više hitaca iz pištolja, a ostao je mrtav na licu mesta. Telo Kolašinca nađeno je oko 16.30 časova ispred garaže, posle dojave policiji da je bilo pucnjave.

Supruga pevača Harisa Lotinac oglasila se na društvenim mrežama o tragediji koja ih je zadesila.

Njegove poslednje reči bile su dokaz njegove ljubavi. Rekao mi je: „Moram da idem, dušo, dok nije kiša…” Hteo je da ode do prodavnice po hleb i namirnice. Kada je otišao, nebo je zaplakalo, Enver nije izbegao kišu – napisala je Harisa, koja je u drugom stanju, a sa Kolašincem je čekala sina.

Ona iz prvog braka ima sina, za koga je navela da mu je ubijeni pevač bio kao otac, a Kolašinac je, takođe iz prethodnog braka, imao četiri ćerke.

Udovica ne može da se pomiri da je njen suprug ubijen. Na Fejsbuku je objavila video sa venčanja, uz potresne reči:

"Tad si znao da misliš o dženetu u kojem će nas Allah sastavit tamo gde te je već nastanio jer si miliji za Ahirer, dženet, Allahu od dunjaluka".

Autor: Pink.rs