AKTUELNO

Ruku pod ruku zablistali na proslavi kod prijatelja!

Pobednica ''Zadruge 2'' i influenserka Luna Đogani danas je krstila svoju ćerku prvenicu Miju, a potom upriličila gala rođendansko slavlej svojoj mezimici gde je okupila svoje najbliže, ali i prijatelje i bivše cimere iz najgledanijeg rijalitija ''Zadruga''.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Među prvima na proslavu su stigli jedan od retkih rijaliti parova koji je opstao i svoju ljubav krunisao brakom, Alen i Maja Hadrović.

Sada je sve sjajno, gusta je. To traje osamnaest meseci rast, privodimo kraju radove, prvog avgusta otvaramo vilu Hadrović, veliki bazen smo napravili, tako da biće fantastično. Maja će biti zadužena za finansije, ja sam finansijama veze s vezom nemam, ona je ekonomičnija - priča Alen.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Zadruga nas je promenila naošačke, ja sam promenio ceo svoj život, ne zbog Zadruge, već zbog Maje. Koliko god stresno bilo, teško mi je bilo što sam bio tamo, mi nismo za taj format, ali zahvalni smo na svemu - priča Alen.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Caru i Dalili želim da uspeju, ali ta tampirana bomba između njih, svađe, tuče... Kako to može da bude. Što se tiče Dejana i Aleks, više mi ona deluje da je zaljubljena. Ne mislim da igraju igru - kaže Hadrović.

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Autor: M.M.