AKTUELNO

Šok!

U najnovijem izdanju emisije ''Premijera - Vikend specijal'' dobro poznati voditeljski duo Bojana Lazić i Tijana Prica ugostile su pevačicu i pobednicu ''Zadruge 1'' Kristinu Kiju Kockar.

Foto: TV Pink Printscreen

Kija je ovom prilikom pred milionskim auditorijumom televizije Pink progovorila o novim projektima i albumu koji je nedavno ugledao svetlost dana.

Šolaja i ja smo pisali tekst za dve pesme. U baladi sam ranjiva i emotivna, a u ''Slobodnoj'' sam zavodljiva i opasna, ja sam blizanac u horoskopu - počela je Kija.
Sklanjajte telefone pogotovo ako koristite alkohol. Nisam očekivala da će mi se toliko ljudi javiti da ih je pogodila pesma. Tipovala sam na ove brže. Volim sve svoje pesme, mogu da kažem da mi je pesma ''Slobodna'' omiljena definitivno, u tom sam raspoloženju - kaže Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Imali smo problem sa izdavanjem i prezentovanjem albuma. Plakala sam u lajvu. Ovo je za sada 18. pesma za dve godine karijere, da ne pominjem mnoge nagrade, žiri u Pinkovim zvezdama i Zvezdicama. Serija, film, studentski film koji je osvojio nagradu - priča Kockareva.
Htela bih za nekih desetak godina da napišem knjigu o mom životu i o tome šta se dogodilo posle. To je mnogo intresantnije - otkriva ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila sam mnogo emotivni oštećena, a produkcija finansijski. Pesme u spotu govore samo o sadašnjosti i budućnostui, ništa nije vezanio za daleku prošlost koja je iza mene - kaže pevačica.

Oprobala se u brojnim profesijama, a sada priznaje da je ipak teže biti stjuardesa nego pevačica.

Teže je biti stjuardesa nego pevačica, pre neko veče sam sanjala da spašavam život i spoasila sam, ne znam šta to znači. Znam i da porodim ženu, naravno da je mnogo teže biti stjuardesa, ali i biti pevačica ima svoje poteškoće - zaključila je Kija Kockar.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.