AKTUELNO

Tea Tairović nije želela da odgovori na ovo pitanje voditeljki

Pevačica Tea Tairović svojevremeno se posvađala s voditeljem koji ju je ispitivao o porno snimku, a zatim upitao i "koliko joj muškaraca treba", da bi sada na Internetu osvanuo snimak novog sukoba.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Tea je gostovala u jednoj emisiji gde joj je voditeljka postavljala škakljiva pitanja na koja je Tea mogla, i nije morala da odgovori.

Pevačica je demantovala navode "da je živela u teškim uslovima s majkom" pre nego što se proslavila kao pevačica i "kraljica bakšiša", da bi potom potpuno pobesnela kada joj je voditeljka postavila pitanje "Da li je tačno da nemaš svoje ja jer si pod velikim uticajem svoje majke?".

- Odakle ti hrabrosti da me to pitaš? Ovo je uvredljivo i za mene i moju majku - rekla je Tea nakon što se povratila od šoka kada je čula pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditeljka je potom objasnila da je postavila to pitanje jer je Tea "jedna od retkih devojaka koja u intervjuima priznaje da se oko svega konsultuje sa majkom" i da se ona sama kaje što nije poslušala svoju majku kada joj je davala savete, nakon čega se intervju nastavio.

Foto: Instagram.com

Autor: M.M.