AKTUELNO

Činjenica je da sam možda trebao mnogo ranije da shvatim neke stvari - istakao je Đuričić.

U emisiji "Premijera vikend specijal" i rubrici "1800 sekundi sa Nemanjom", reporter i novinar Nemanja Vujičić ugostio je aktuelnog zadrugara, Mikija Đuričića. On je na samom početku otkrio zbog čega je došlo do uočljive promene u njegovom ponašanju, zbog čega nosi dodatnu odgovornost, kao i zbog čega se najviše kaje.

Kome si dao malo života - pitao je novinar.

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem se sa mnogim stvarima koje si rekao. Dugo sam već po rijalitijima, pokazao sam sebe u mnogo tome, i u dobrom i u lošem. U ovoj sezoni je vidna promena. Činjenica je da sam možda trebao mnogo ranije da shvatim neke stvari, a to što sam postao roditelj i muž, mom životu je to dalo smisao. Jedan drugar mi je govorio: "Tebe samo dete može da spasi", tkao je i bilo. Ranije sam mogao da pravim gluposti, sada ne mogu, jer sam odgovoran za jedan život. Ajde sada nešto lepo - rekao je Miki.
Zbog čega se najviše kaješ - pitao je Nemanja.
Ja sam neko ko je bio omiljen, došao sam do toga da budem omražen. Stalno ponavljam da smo snimljeni i da ne mogu da se pravim lud. Nedopustivo je to što sam sebi uradio. Šta god da se desilo, šta ću ja sa nekim ko mene dovodi do stanja do onoga što sam uradio? Treba da snosim posledice za ono što sam uradio. Žao mi je što sam sebi dozvolio u "Zadruzi 2". Ne ponovilo se više nikada i neće - rekao je Miki.

Foto: Instagram.com/nadezda_biljic_official, Pink.rs

Koja ti je najteža godina na televiziji bila, a koja ti je najviše donela? - upitao je Vujičić.
Ja uvek kažem da sam Miki iz Kupinova, ali mnogi zaboravljaju da sam radio i u novinama, kao radio voditelj i tako dalje. Mnogi se bave tim nekim primitivnim situacijama i ljudima koji ne žele da te čuju. Našao sam se sa ovim dečkom Karićem. Ja sam mislio da je šaban, ali itekako je kvalitetan dečko. Jedan od retkih u čijem društvu mi je prijatno - dodao je Miki.
Koja titula ti najviše znači uz tvoje ime, pčelar ili kuhinja? - pitao je novinar.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam radio kao pčelar. Hteo sam da se prijavim za neki kviz, pa sam trebao da napišem zanimanje. Na kraju sam stavio pčelarstvo. Razumem se ja u pčelarstvo. Naučio sam ja dosta toga, nisam sada ja pčelar, ali sam radio kod Ivice. Što se tiče kulinarstva, svi su kod mene u porodici kuvali, svi smo kuvari amateri. Krenuo sam po restoranima, pa sam upoznavao vrhunske kuvare i tako sam krao zanat. Postao sam tako kuvar. Volim, a za kuvanje je to i bitno - istakao je on.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga