AKTUELNO

Ne eksponira se u javnosti, a ni ne živi u Srbiji.

Kreatorka Verica Rakočević se retko kada pojavljuje u medijima, osim kada ima šta da kaže, zbog čega se trudi da svoju intimu sačuva daleko od očiju javnosti.

Njenu ćerku Elenu Karaman svi znate, koja je i te kako zastupljena na društvenim mrežama. Međutim, mnogi ni ne znaju da Verica ima drugu ćerku, Milenu Rakočević. Ona je mlađa od Elene, a još devedesetih godina spakovala je kofere i otišla za Ameriku. Milena je krenula stopama majke, pa je izgradila karijeru modnog fotografa.

Milena, mlađa ćerka kreatorke Verice, po mišljenju mnogih izuzetno podseća na majčinu lepotu, a svojevremeno je Rakočevićka istakla da je ona potpuno drugačija od ostalih naslednika. 

Milena je sasvim drugačija. I ja sam bila opuštenija u svom pristupu njoj. Sećam se da je kao devojčica danima plakala kada sam joj najavila da se spremi jer ćemo se slikati za novine. Verovali ili ne, nakon što je u roku diplomirala, ja nisam znala da Milena radi za Elle. Niko nije znao da je moja ćerka. Nijedan intervju u životu nije pristala da da. I dan-danas, svi znaju ko je Milena Rakočević, ali niko ne zna kako ona izgleda. Na javnim skupovima me izbegava. Devojka jednostavno pobegne - rekla je jednom prilikom za jedan magazin ponosna majka Verica.

I dok je Elena Karaman najzastupljenija u medijima, Milene i Milorada nema u domaćoj štampi.

Sve sam ih vaspitavala na isti način, ali raznolikost njihovih karaktera je očigledna. Ima lepote u tome. Elena je imala, ako tako mogu da kažem, tu vrstu nesreće da se jako mlada uda za veoma poznatog muškarca - navela je jednom prilikom kreatorka.

Milena je nedavno bila u poseti kod majke i sestre, a sa njom je prvi put došao i njen sin Nikša, kreatorkin najmlađi unuk. I dok ćerka Verice Rakočević nije čest gost u Srbiji, njena majka ne propušta priliku da otputuje kod nje u Ameriku, kad god je u mogućnosti.

Autor: Pink.rs