AKTUELNO

Aleksandra nije htela da otkriva, a onda je njegov prijatelj razvezao jezik.

Aleksandra Prijović otkrila je u ovonedeljnoj epizodi emisije "Amidži šou" da je njen dečko Filip Živojinović izgubio nevnost sa 15 godina, ali nije htela da kaže s kim.

- Filip je izgubio nevinost kada je imao 15 godina. Znam i sa kim, ali je glupo da ja pričam o tome - rekla je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Sada je njegov blizak prijatelj razvezao jezik i otkrio da se radi o poznatoj srpskoj pevačici.

- On je odmalena bio u epicetru kada je estrada u pitanju, tako je i upoznao i sve pevačice i pevače sa domaće scene, a među njima je bila estradna umetnica koja ga je kasnije uvela u svet odraslih. To ne zna skoro niko - priča izvor blizak Živojinoviću mi dodaje:

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: BRUTALNA: Fanovi se obrušili na Gocu Tržan, ona im ŽESTOKO ODBRUSILA! (FOTO)

- Filipu je bilo glupo da im kaže, a i ta pevačica ga je zamolila da se to nikad ne sazna. Međutim, pošto on sa Prijovićevom ima ozbiljne namere, odlučio je sve da joj ispriča, pa tako i taj momenat - kaže izvor. Živojinovićeva devojka nije ljubomorna na ovu pevačicu jer je svesna da je to između nje i Filipa bilo davno i beznačajno: - Aleksandri je glupo da pokaže toj pevačici da zna za nju i Filipa, pa se pravi luda kada se sretnu. U početku joj je bilo malo neprijatno, ali je to davno prevazišla. Pa i Filip sreće njene bivše momke, šta tu ima čudno.

Pink.rs

#Aleksandra Prijović

#Filip Živojinovć

#pevačica

'