AKTUELNO

Izgleda da ipak ne može da bude u dobrim odnosima sa bivšom suprugom.

Na novonastalu neprijatnu situaciju koja se desila pevačici Kiji Kockar oko izdavanja svog prvenca albuma i sabotiranja istog, pozvan je i njen kolega i bivši suprug, Sloba Radanović da prokomentariše situaciju.

Foto: Instagram.com/kijakockar

Naime, Sloba je objavio niz storija gde u jednom, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, ismeva suze njegove bivše supruge. Storiji su izašli u vreme Kijinog lajva gde je kroz suze ispričala šta joj se desilo i dobila ogromnu podršku.

Sloba se nije javljao na telefon, već njegova partnerka koja je rekla da on može ove navode da prokomentariše ali smo ostali bez odgovora i sa rečenicom “Javiće vam se Sloba kasnije”, a potom u drugom pozivu, kad su se storiji pomenuli, od nje smo čuli sledeće.

- Znaš ti odlično da ništa nije ni kačeno a ni brisano, ‘ajde ćao! - drskim tonom je rekao novinarima i spustio slušalicu. Međutim, odmah nakon čak prvog poziva, sporni storiji su obrisani, ali zašto i zbog kog razloga ako nisu bili zlonamerni i kako onda “ništa nije brisano ni kačeno” ?

Foto: TV Pink Printscreen

Koja pozadina ove priče i da li Sloba zaista ne može da se raduje Kijinom uspehu, a ne neuspehu, ostaje da vidimo ubuduće.

Autor: Pink.rs