AKTUELNO

Dnevni list "Informer" proslavlja 10. rođendan, a tom prilikom organizovali su gala proslavu na kojoj su se pojavile mnoge javne ličnosti.

Među lavinom poznatih, pojavila se i kontraverzna voditeljka "Novog vikend jutra" na TV Pink, Jovana Jeremić, koja je ovom prilikom dala izjavu za medije, u kojoj je govorila o tome da li je zaljubljena, da li joj se javio predsednik Rusije, Vladimir Putin, ali je pričala i o mnogim drugim temama.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Kada je reč o tome u čijoj pratnji je došla na proslavu, Jovana je imala da kaže:

Došla sam sa svojim bratom i sa prijateljem moga brata. Ja sam njemu tetka. Ponosna sam na njih, mladi su i jako uspešni - rekla je Jovana.

Da li se javio Putin?

Ne još (smeh). Možda se i jeste javio - rekla je voditeljka, a na pitanje u koga je zaljubljena, ona je vrlo konkretno dala odgovor:

Foto: Pink.rs /M.Mijatović

U svoj posao i u to kako radim svoj posao. Pre nego što sam došla, dobila sam informaciju da je Novo vikend jutro sada za vikend oborilo sve rekorde gledanosti i da je druga emisija u zemlji po broju gledanosti. To mi najviše znači, jer je to potvrda mog rada. Ja sam neko ko živi za rezultat i neko ko je na bazi rezultata i prešao na Pink. To je moj dom i moja kuća...Izbegavam da gledam sebe zbog obaveza - rekla je Jovana.

Dokle je stigao slučaj sa Urošem Ćertićem i tužba?

O tome ne želim da pričam, mislim da Uroš treba da ima svoj život. Nije vredan pomena uopšte - rekla je Jovana.

Foto: Pink.rs /M.Mijatović

Šta treba da se desi, da dovedeš muškarca na ovakav događaj?

Da bude moj pratner životni. Vi nikada mene nećete videti sa muškarcem u javnosti, dok ne bude izabranik moga srca. Imaću momke ili momka, ali dok stvarno ne vidim ko je taj koji meni odgovara - rekla je voditeljka.

Da li bi prihvatila prsten da te neko zaprosi u programu uživo?

Vratila bih prsten, pa ne udajem se ja za svakog. Samo za onog pravog i onog kom zadrhti srce i koji ima sve one kvalitete, koje mora da ima, da bi bio sa Jovanom Jeremić. Ja kažem i momcima koji me startuju, da moraju da budu svesni da se zabavljaju sa jednom regionalnom televizijskom zvezdom i da to zahteva ulaganje u svakom smislu - istakla je Jeremićeva.

Foto: Pink.rs /M.Mijatović

Koji je to savet roditelja koji pamtiš?

Majčin savet: "Nikad nemoj da budeš tuđa sreća", to me je spasilo. Nikad nikome nisam bila švalerka i niko me nije doveo na poziciju ni politički,a ni švalerski ,nego sam se ostvarila samo svojim rezlutatima. Ponosna sam na to! i još jednu stvar i najvažniju: "Nikad tebe Jovana ne može niko da ponizi, osim ti samu sebe- istakla je Jovana.

Foto: Pink.rs /M.Mijatović

Šta bi poručila 'maloj' Jovani?

Da se ne sekira toliko oko đaka generacije (smeh). Da će sve biti u redu. Jako je bilo teško živeti u mom telu, sa tolikom ambicijom. Borila sam se da brojevi, a ne ljudi, govore o mom radu - rekla je Jovana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž. , M.M