AKTUELNO

Životna bajka!

Beograđanka Sandra Meljničenko (45), nekadašnja članica popularne dens grupe "Models", preko noći je postala milijarderka i našla se na listi najbogatijih žena na svetu, sa bogatstvom procenjenim na čak 23,8 milijardi dolara!

Ovoj bivšoj manekenki i pevačici, suprug, ruski oligarh Andrej Meljničenko, na svoj 50. rođendan prepisao je celokupno bogatstvo. Sandra je tako sada vlasnik i najvećih svetskih kompanija za proizvodnju uglja i đubriva. Time je ova Srpkinja postala i najmlađa bogatašica među deset najimućnijih žena na svetu - na listi magazina 'Forbs', zauzela je osmo mesto.

Foto: Instagram.com

Bajka Sandre Meljničenko počela je 2003. godine kada je upoznala Andreja Meljničenka sa kojim danas ima dvoje dece. Bivša pevačica se na Azurnoj obali 2005. godine udala za milijardera, a od tada uživa u luksuznom životu.

Sandra se bavila pevanjem kada je bila članica grupe "Models", zatim modelingom, ali i nečim za šta malo ko zna. Naime, Meljinčenkova je 90-ih godina snimala džinglove za Televiziju Pink.

Dok nije imala toliko novca oko sebe, pokušavala je u Srbiji da sebi obezbedi lagodnu svakodnevicu. Jedan od najzapaženijih bio je onaj u kom je rame uz rame pozirala sa voditeljkom Anom Pendić.

Foto: TV Pink Printscreen

U jednom od retkih osvrnuli su se na početak svoje ljubavne bajke. Ona je, kako su svojevremeno pisali mediji, počela 2003. godine na Azurnoj obali.

Kako je Andrej Meljničenko ispričao, Sandra i on upoznali su se kao milioni drugih parova ― zgodni Rus je došao u posetu prijatelju, čija devojka je bila u društvu svoje drugarice Sandre. Njihov odnos je napredovao i bio sve ozbiljniji, a ljubav su krunisali brakom 3. septembra 2005. godine upravo na Azurnoj obali.

Srpkinja je izgledala zanosno u venčanici s potpisom "Vere Veng" kada je izgovorila sudbnosno "da" u jednoj drvenoj senici inspirisanoj oblikom pravoslavne crkve, a zvanice su potom na glamuroznom trodnevnom slavlju zabavljali Kristina Agilera, Vitni Hjuston i Hulio Iglesijas.

Ne znam da li sam imala sreću ili je tako u svakom braku, ali Andrej i ja se toliko dobro slažemo da čak nemamo potrebu da pravimo kompromise. Praktično, nama se ništa nije promenilo otkad smo se venčali. Mi smo se našli i zabavljamo se, u pravom smislu te reči. Čini se kao da se igramo braka. Velika je istina da se sreća ne može kupiti parama. Mislim da je zdravo posvađati se s vremena na vreme, ali sa Andrejem je to gotovo nemoguće. Toliko je staložen da imam utisak da bi se smeškao čak i kad bih počela da vrištim - ispričala je Sandra jednom.

Foto: Instagram.com

Ona je istakla da je ono što spaja njenog supruga i nju to što imaju sličan ukus u svakom pogledu.

Imamo vrlo sličan ukus u svim segmentima - od garderobe do enterijera. Moj verenički prsten sam, nedelju dana pre no što će mi ga Andrej pokloniti, gledala i razmišljala: "Baš bih volela da ga imam". Niti je tada on bio sa mnom, niti sam mu to pominjala, a u celoj Moskvi odabrao je baš njega. To je prosto neverovatno - otkrila je ona pre nekoliko godina.

Kako je postala jedna od najbogatijih žena na svetu, Sandra Meljničenko je odlučila da se posveti sakupljanju umetnina i kreacija visoke mode koje su unikatne i vrede na hiljade dolara, i poznato je da par u svom vlasništvu ima i dve slike Kloda Monea.

Sandra Meljničenko je svoje prvo dete, ćerku Taru rodila u Nici 29. maja 2012. godine, a prelepa naslednica je krštena na Karibima i to 8. marta 2013. godine.

Za Sandrin 38. rođendan, njen suprug Andrej poklonio je svojoj lepoj supruzi luksuznu jahtu nazvanu simbolično "A", koja je koštala neverovatnih trista miliona dolara i koju je dizajnirao Filip Stark, te koja nje tada proglašena najskupljom jahtom na svetu, i ima neverovatnih sedam i po hiljada kvadratnih metara prostora, i zapošljava preko 35 ljudi.

Foto: TV Pink Printscreen

U aprilu 2017. godine su Sandra i Andrej Meljničenko po drugi put postali roditelji sina Adriana, koga su krstili kada je imao svega šest meseci na luksuznom slavlju u Moskvi pred oko dvesta zvanica, a najsrećnija je bila njihova petogodišnja mezimica Tara.

Autor: P.R.