AKTUELNO

Otvorila dušu o raskidu!

Stanija Dobrojević vratila se u Srbiju nakon dugog boravka u Americi, a na aerodromu ju je sačekao brat Sani. Naime, kako su joj se obaveze nagomilale u Srbiji, Stanija je odlučila da spakuje kofere i vrati se, a odmah je sa bratom otišla u Rumu, kod majke Slavice Dobrojević, kako bi sa njima provela vreme, budući da ih nije videla nekoliko meseci.

Foto: Instagram.com/stanijadobrojevic

Stanija je na Instagram profilu objavila fotografiju iz aviona, čime je i najavila povratak u Srbiju.

- U stanu i dalje radno - napisala je Stanija, a potom se oglasila.

- U stanu sam sada trenutno, zatekli ste me, radno je, sa majstorima sam. Pokušavamo da završimo što pre, ostalo je još malo da to izgleda onako kako sam zamislila.

Foto: Instagram.com/stanijadobrojevic

Međutim, Stanija je otkrila i da je raskinula sa dečkom Markom Markovićem, samo do sada nije želela da se oglašava na tu temu. Na pitanje u kakvim je odnosima sa Markom i gde se Pablo, njen pas trenutno nalazi, ona je otkrila:

- Iskreno, nisam se oglašavala dok sam bila u Americi na temu temu, ali istina je da Marko i ja više nismo zajedno. Čujemo se, ostali smo u korektnim odnosima i moj Pablo je još uvek kod njega. Ovih dana treba da se vidimo da mi ga preda - izjavila je Stanija.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Autor: M.K.