AKTUELNO

Rat se nastavlja!

Učesnica "Zadruge" Ana Jovanović sinoć je smogla snage i javno se obratila svom bivšem dečku NIkoli Iliću, koji je o njoj izneo brojne pikanterije, u više navrata.

Foto: Instagram.com/dzoni________

- Pozdrav za mog bivšeg dečka Nikolu, ovu pesmu posvećuje tebi zato što znam da ne možeš da me preboliš, da sam ti ja bolna tačka da sve ovo što radiš radiš iz nemoći, ali je*i ga. Šta sam ja sve gledala dok smo bili zajedno, e sad plači! "Provereno spavaš sam, provereno nemaš plan, istu grešku ponavljaš, teško me zaboravljaš... Svaki ti je novi dan emotivno polupan..." Pozdrav za mog bivšeg dečka, posvećujem mu pesmu. Čula sam da je kupio nova kola, tako da... U šampanjcu da se kupam, nova kola da mu slupam - pričala je Ana u kameru.

Nikola se brže-bolje oglasio za naš portal, i u svom stilu poručio:

Foto: Instagram.com/jovanovic_aaa

Ja ne znam ko ovde treba da plače, ona ili ja? Kada pogledamo unazad koliko njih je prešlo preko nje i šta su joj sve radili, mislim da je ona ta koja treba da plače. Ne znam odakle njoj ideja da ja tugujem za njom. Posle ovog javnog ponižavanja dežurne, ona za mene više ne postoji. Drugi da je drndaju, a ja da tugujem? Neka hvala.

Autor: D.T.