AKTUELNO

Iznenadila!

Jedna od najpoznatijih srpskih influenserki i mondih blogerk, Tamara Kalinić, prošle godine bila je jedna od najzapaženijih ličnosti na Međunarodnom filmskom festivalu u Kanu, a sada se vratila na čuvenu Kroazetu, i to ovog puta u pratnji jače polovine, koju već neko vreme uspešno krije od medija.

Tamara je, naime, sinoć prisustvovala premijeri filma "Trougao tuge", u režiji Rubena Ostlunda, a drutštvo joj je pravio dečko Filipo Testa, inače uspešni biznismen i veliko ime u svetu mode, budući da je menadžer modne kuće "Balman".

Tamara je za ovu priliku odabrala haljinu žute boje, a čitava haljina prekrivena je lepršavim slojem žutog tila i ukrašena je sićušnim šljokicama različitih boja koje skreću pogled na dekolte, kao i na tanušne bretele.

Foto: Instagram.com/tamara

Tamara je, inače, godinama u vezi s Testom, iako vrlo retko deli njihove zajedničke fotografije i snimke. Ipak, ne krije da je srećna.

Moj dečko je najneverovatnije ljudsko biće koja sam ikada srela. Ljubazan, pun ljubavi, uvek misli na mene, lojalan, zabavan, pristojan, džentlmen, vredan, biznismen - rekla je influenserka jednom prilikom za medije.

Foto: Instagram.com/tamara

Autor: P.R.