AKTUELNO

Talentovane učesnice najpopularnijeg muzičkog takmičenja koje se emituje na Televiziji Pink oduševile su milionsku publiku širom Evrope.

Danas je održana četrnaesta po redu Dečja pesma Evrovizije u Malti gde su nastupile čak dve učesnice "Pinkovih zvezdica", najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regionu koje se već tri sezone zaredom emituje na Televiziji Pink.

Foto: YouTube screenshot

Boje Srbije branila je Dunja Jeličić koja je maestralno izvela brzu pesmu "U La La La La", a o njenom spektakularnom nastupu još dugo će se pričati.

Foto: YouTube screenshot

Naime, ona je tokom cele izvedbe pesme vozila hoverbord i kretala se u ritmu muzike, što je oduševilo milione fanova širom Evrope.

Foto: YouTube screenshot

Foto: YouTube screenshot

Foto: YouTube screenshot

Dunja je sa svojom pesmom na srpskom jeziku osvojila sedamnaesto mesto, a njen nastup možete pogledati u nastavku:

Predstavnica Makedonije bila je Martija Stanojković koju je javnost u regionu upoznala baš u srpskom talent-šou programu.

Foto: YouTube screenshot

Talentovana Martija odlučila je da se predstavi pesmom na engleskom jeziku, a numera "Love Will Lead Our Way" pobrala je sve pohvale publike.

Foto: YouTube screenshot

I Stanojkovićeva je imala zanimljiv stajling i koreografiju, a ovde možete pogledati kako je njen performans izgledao:

Odlukom stučnog i dečjeg žirija iz svih zemalja učesnica pobedu je odnela Mariam Mamadašvili iz Gruzije sa pesmom "Mzeo", što znači sunce.

Iako nisu uspele da se domognu prvog mesta, mnogobrojni fanovi Dunje i Martije i milionska publika iz regiona koja je pomno pratila njihov muzički razvoj i napredak u "Pinkovim zvezdicama" prezadovoljna je ostvarenim rezultatima i njihovim interpretacijama, zbog kojih svi trebamo biti ponosni.

Autor: D. Tanasijević

#Dunja Jeličić

#Evrovizija

#Martija Stanojković

#Pinkove zvezdice

#Televizija Pink

'