AKTUELNO

Nije mnogo pričala o svemu, ali sad je otvorila dušu.

Bivša verenica Darka Lazića pevačica Barbara Bobak govorila je o stvarima o kojima do sada nikada nije. Naime, pevačica je komentarisala odnos s bivšim partnerom, njegove probleme s porocima, ali i kako se ona nosi s neprijatnostima na svojim nastupima.

Da li te pogađaju komentari da si ti uništila Darka Lazića?

- Pa meni se ne čini da je Darko uništen, naprotiv.

Tokom tvoje i Darkove veze često su letele otrovne strelice između tebe i Marine, njegove bivše?

- Ja nikoga nikada nisam prva dirala, niti provocirala, ali takav sam tip da kada me neko čačne, umem da odgovorim i ne dam na sebe. Iako odajem utisak svađalice, nisam takva. U osnovnoj školi su me iz nepoznatog razloga šikanirali, i tada sam odlučila i naučila da se zauzmem za sebe i da odgovorim.

Da li s ove distance misliš da je tvoja i Darkova veza bila toksična?

- Vreme će pokazati, ali definitivno nije bila zdrava. Ne znam da li je na naš odnos uticao i pritisak javnosti... Treba mi još vremena da sve složim na svoje mesto.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogi smatraju da si vezu s Darkom iskoristila za lični marketing, da li te to pogađa?

- Iskreno, smetalo mi je i bolelo to što sam isključivo nosila epitet Darkove devojke. On može da vam potvrdi da sam maksimalno izbegavala da se pojavljujem s njim, i ako pogledate malo bolje, videćete koliko sam u svemu tome bila izgubljena.

Jednom si izjavila da ti Darkov stil života, dovođenje u vezu s narkoticima, alkoholom i saobraćajnim prekršajima nisu smetali?

- Ja sam znala s kim ulazim u vezu, ali nisam znala da će to uticati na naš odnos, zbog čega sam i morala da prekinem vezu. Ljubav je počela da se gasi jer sam shvatila da imamo različite poglede na svet, različite planove... Dosta toga se nakupilo, pa je raskid bio najbolje rešenje.

Da li si pokušavala da ga promeniš?

- Ja nisam ušla u vezu s njim da bih ga menjala, nisam ja Kosovka devojka, ne mogu ja nikog iz blata da vadim. I sama volim da popijem kada izađem, da se zabavljam, tako da je meni i trebao neko sa sličnim temperamentom da me razume i da može da me prati.

Foto: TV Pink Printscreen

Kažu i da ti je cena nastupa skočila zbog veze s Darkom?

- Ja sam pevala i za 50, i za 100, i za 500 evra, i za džabe i za bakšiš. Moja cena nije skočila zbog veze s Darkom, već zato što sam snimala pesme, obrade koje imaju milionske preglede, počela sam da sarađujem s novim menadžmentom, tako da moja veza s Darkom nema veze s mojom cenom. Odnos s njim mi je doneo jedino medijsku pažnju koja mi nije ni prijala, čak me je i sputavala.

Autor: Pink.rs