AKTUELNO

Prepucavaju se!

Dalila Dragojević i Filip Car prvu pračnu noć provode tako što igruju igru istine u apartmanu, a nakon vrućih pitanja o ljubavi, oni su započeli temu o prevarana.

Da li bi mogla biti u vezi sa Anđelom da mene nije bilo - pitao je Car.
Mislim da ne, nije to to. Trebalo bi vremena i vremena da prođe, ali ti si sve vreme bio tu i u mojoj glavi i u srcu. Najviše mi bilo krivo što su dopustili šta su dopustili ali nisam mogla iz inata - odgovorila je ona.
Ja sam ti rekao idi probaj - nadovezao se on.
Ne mislim ja na to. Meni to nije trebalo, ni za sto života... Ja ti nisam rekla da sam na intervjuu rekla da se osveta servira hladna - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si danas na svadbi pogledao negde gde nisi trebao i uputio osmeh? - pitala je ona.
Ne, nisam. stalno sam se ogledavao u staklo, bilo mi je vruće. Stavio sam kremu na lice, znojio se. Razmišljao sam kako ćeš se ti osećati - rekao je on.
Da možeš vratiti vreme da li bi ušla u Zadruga 5 - pitao je on.
Ne, smatram da sam živela sa najvećim neprijateljem, ne kajem se. Neko me je to već pitao - odgovorila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti je i malo sramotno i da li i malo osećaš stid kada imaš blisku komunikaciju sa Dejanom? - pitala je Dalila.
Ne znam kako bih ti to protumačio. Jutros najnormalnije, sve okej, ali nije to prirodno. U nekim momentima kada nisam bio sa tobom, sprdao sam se, ali ni to nije bilo normalno - pričao je on.
Da li bi ti bilo normalno da gledaš iz moje perspektive da se grlim sa tvojom ženom sa kojom si bio pet godina - pitala je ona.
Nema istu težinu, ali sam video da ti sa Majom Marinković možeš normalno da popričaš... Nije mi normalno ni da Mina leži kod tebe u krevetu, a u krevetu preko puta sam je je*o. Nije mi normalno - odgovorio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li postoje neke stvari iz braka sa Dejanom koje ne želiš da iznosiš, ne porodice nego iz vašeg braka striktno. Mislim da ima mnogo tajni - pitao je on.
Ima mnogo stvari koje nikada neću reći, ne zato što treba da ćutim nego je bilo lepo tih pet godina i prošli smo sve i svašta... Sada kroz ovaj odnos kada je mislio da smo ti i ja završili hteo je da me oskrnavi i hvata na depresiju, udario na oca - rekla je ona.
Po meni bi bilo poniženje da se ostaje u odnosu gde nema žara i ljubavi - nadovezao se on.
Da sam mogla da biram, ne bih izabrala da to bude Zadruga, ali nisam mogla da biram - rekla je Dalila misleći na prevaru koju je počinila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

Autor: N.V.