AKTUELNO

Sve je čuvao u sebi!

Kao i svake nedelje, voditelj i novinar Darko Tanasijević je na velelepnom imanju gde će zajedno sa zadrugarima prokomentarisati današnju svadbu --. Njegov prvi sagovornik je bio Anđelo Ranković.

Stvarno je spektakl, nismo očekivali ništa manje, bilo je super, bilo je zanimljivo. Vidim da su svi bili raspoloženi. Ja sam bio nešto sa strane, ja kada se budem ženio, ja hoću di-džeja, Šaka Polumenta. Nisam baš narodni veseljak - počeo je priču Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

To ti niko neće poverevati, ni ja se ne bih veselio da mi se udaje devojka koja mi se sviđa - našalio se novinar.
Ne, to nema veze sa tim. Muzika me nije radila, ja i pre na tim veseljima nisam bio aktivan - rekao je maneken.
Kada se vratimo u nazad, kakve misli nosiš vezano za Dalilu - pitao ga je novinar.

Foto: TV Pink Printscreen

Pao sam, ne emotivno da ne znam šta ću sa njom. Nisam pao zbog nje, nego sam napravio grešku, ja sam veliki perfekcionista. Pogrešio sam kada sam se vratio u odnos sa Dalilom, nije trebalo ni meni ni njoj da dođemo u tu priču, prvi put se to desilo preko noći, ali drugi put se vratila meni posle Filipa - rekao je Anđelo.
Da li si još uvek zaljubljen u nju - pitao je novinar.
Ne znam, smučila mi se ta priča. Ne patim, više mi je krivo. Sad da me pitaš da li bih je vratio, ne, ne patim i ne zanima me. Ravnodušan sam. Nekada nekoga voliš i dođe do prekida i sebi u svojoj glavi moraš da presečeš jer se smuči taj odnos - nije želeo da bude konkretan Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je imala razgovore sa Filipom, ali nije pametno da ulazimo odmah u vezu, u jednom trenutku sam bio u fazonu da li da je poljubim ili ne. Meni je razum bio na jedan posto. Sviđa mi se to kod nje, flert, sve. Magija me je radila, hemija. Nisam očekivao da će to da radi između nas. Zaljubili smo se prvi pogled, krenulo je opušteno i ona je rekla da ima svašta od mene da čuje i sve - nastavio je priču Anđelo.
Vuče nju ta Zvezdara, priča sa Karićem, tako se i udala prvi put, pa ti, evo i današnji matičar sa Zvezdare - našalio se novinar.
Je li ti krivo kada je vidiš srećnu, kakav je osećaj? - pitao je novinar.
Bude mi krivo, nekada ja delujem hladno, a onda gledam neki film sa psima, pa zaplačem. Bilo mi je krivo što se tako sve izdešavalo - pričao je maneken.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da je ona dobar ili loš čovek? - pitao je novinar.
Ima ona te prebačaje, osim što je emotivno nestabilna ima te prebačaje kada je bahata, besna i bezobrazna. Svako je tada može okarakterisati sa lošu osobu, njeni postupci je čine lošom, nakon razvoda i svega što je uradila. Ne može da bude takva, jer to nigde ne vodi. Ima ona te prebačaje, ima dobrog ali ima i lošeg - odgovorio je Anđelo.
Kako komentarišeš komentare da se narušio svoju reputaciju pričom sa njom? - pitao je novinar.
Mislio sam i ja o tome, ali ja nisam loš čovek, ni drug, ni muž jer mi se dopada osoba koja je nekome dobra nekome loša - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko je bolji prijatelj, Matora ili Đedović - pitao je novinar za kraj.
Uh, teško, ne mogu da ih razdvojim, Đedović je svima bio odan, Matora isto, ali on je suroviji. Isti su mi - odgovorio je Anđelo.

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

Autor: N.V.