AKTUELNO

Razvezao jezik!

U novom izdanju emisije ''Pitam za druga'' kod Ane Radulović i Kendija video -pozivom u program RED televizije uključio se drug Anđela Rankovića, David.

Foto: RED TV

David je ovom prilikom prokomentarisao Anđelov odnos sa Dalilom Dragojević i sve aktuelnosti iz ''Zadruge 5''.

Dosta je sazreo u odnosu na prvu sezonu. On je dobar u svakoj sezoni, svi znaju kakav je Anđelo, fin, dobar, tu nema šta mnogo da se priča - počeo je David.

Foto: Pink.rs

Podržavam ga šta god da opliči, mislim da je sve prenaglašeno, to je više flert, to je njegova stvar, podržavam ga šta god da odluči. Mislim da je on hteo sa njom bio bi sa njom. Milsim da je ona bila i za vezu, ali je bilo do njega. Ne mislim da Anđelo igra igru. Ako je odlučio da ne želi sa njom, to je to - ističe David, pa dodaje:

Foto: RED TV

Od svih tamo devojaka Anđela mi je skroz okej. Ana i Anđelo se nisu poznavali. Pre ulaska smo komentarisali samo da je slatka Ana i to je to - zaključio je David.

Osvrnuo se na Anđelove sukobe u Zadruzi, pa otkrio da li se nervira zbog toga:

Nisam se nervirao, možda samo zbog Mihića jer sam ja tada bio sa njim u Dubaiju, poredaleko je sve otišlo. Prenaglasili su sve to, ne bih ja to da otkrivam. Mihić mi se javio, videli smo se, izgladili smo odnose, jer ni ja nisam bio dobar sa njim nakon toga. Mihić se žalio. Šalim se... Privatno smo pričali. Mihić želi da zakopa ratne sekire, ali videćemo šta će biti sa tim, ne znam da li Anđelo želi - kaže David.

Foto: RED TV

Mislim da je Anđela pravi izbor za Anđela, možda i postoji šansa za njih, videćemo. Anđelova mama, ujak i porodica ne daju nikakve izjave, ja sam u kontaktu sa njima i sve te izjave u medijima nisu istinite - kaže David.

Detaljnije pogledajte u videima ispod:

Autor: M.M.