AKTUELNO

Šok!

Petar Grašo i njegova supruga Hana Huljić čekaju prvo dete, a sada je otrkiveno koje ime su odabrali za devojčicu.

Naime, kako prenose hrvatski mediji, Grašo i Hana odlučili su navodno da ćerki daju ime Alba, baš kao što je i Petrova bivša, Danijela Martinović želela.

Foto: Instagram Printscreen, E-Stock/Časlav Vukojičić

Zanimljivo, pevačica Danijela Martinović, koja je s Petrom Grašom bila u vezi više od dve decenije, otkrila je 2014. godine da je isto ime htela da odabere za devojčicu.

Tada je za In Magazin otkrila da je zajedno s Petrom isplanirana imena za zajedničku decu.

"Stvarno trenutno najveća želja u mom životu. Evo istinski se nadamo da ćemo se vrlo brzo radovati. Sin će biti Toni, to se zna, po Petrovom pokojnom dedi, a za curicu imamo dva imena, Alba ili Luce. Interesantno, potpuno su dijametralno različita pa će se možda ljudi iznenaditi", pričala je Danijela.

Foto: Instagram Printscreen

"Luce zato što mi je to pravo dalmatinsko i naše i moja pokojna baka je bila Luce, ali kad sam čula ime Alba, ja sam naprosto ostala tako ushićena zato što Alba na italijanskom znači zora, isto mi je to višeznačno, i lepo i neobično, a opet nama blisko i drugačije", rekla je Danijela prije osam godina.

Podsetimo, ćerka Tončija Huljića, u februaru se udala za pevača Petra Grašu s kojim čeka ćerku. Tonči je nedavno otkrio i da Hana kao trudnica uopše nije zahtevna.

"Ma ona je prekrasna u svakom smislu, ona ništa to, kao da se ništa ne događa", rekao je pevač.

Foto: Tanjug AP/Matt Sayles, Instagram.com/hana.huljic, E-Stock/Časlav Vukojičić, Pixabay.com

Autor: M.M.