AKTUELNO

Otkrio sve tajne o kojima nije govorio tokom boravka u Beloj kući!

Sandi Kojić, bivši zadrugar, koji je nedavno napustio Belu kuću, bio je gost portala Pink.rs i progovorio o svom učešću u najgledanijem rijaliti formatu na Balkanu.

Kojić je, otkrio detalje svog privatnog života o kojima ranije nije govorio, pojasnio detalje svog venčanja i odnose sa bivšom ženom, kao i prokomentarisao ljubavi koje su na neki način obeležile petu sezonu Zadruge.

Foto: Pink.rs/J. Matić

Imali smo prilike da te ispratimo pred sam ulazak u Zadrugu, a sada nakon izlaska, vidimo da si ostao svež i da se nisi promenio, kako si to uspeo?

Mislio sam da će biti katastrofa kad izađem napolje, ali nije tako. Svež vazduh, odmaranje, sloboda... Unutra sam se dobro snašao, psihički mi nije teško palo, nije mi bio potreban ni psiholog, očigledno sam prekucao igricu.

Šta je nazanimljiviji deo tvog tajnog venčanja u Las Vegasu koje se toliko spominjalo? Da li je to za tebe lepo iskustvo ili nešto što bi želeo da zaboraviš i da li je ona ta koja ti je na kraju balade rodila dete?

Miki i Karić su uvek voleli da se šale na tu temu. Ja sam bio 4 godine u Americi, kada sam našao devojku, poželeo sam da mi bude žena i otišli smo tamo da se venčamo, da bude kao na filmu. Izabrao sam kuma, naravno i platio sve kako treba, nisam žalio novac, ipak se jednom ženim. Nas dvoje kada smo se upoznali, mislio sam da je to ljubav, brzo smo počeli da živimo zajedno, ona je odmah ostavila svoju četkicu za zube, donji veš i tako je krenulo...
Jeste, iz tog odnosa sam dobio nešto posebno, sin ima 4 godine. Mnogo mi je falio dok sam bio unutra, ne postoji dan kada nisam pomislio na njega, ali sačekao me je kada sam izašao i sada se volimo još više. Sa ženom sam sada u isključivo korektnim odnosima samo zbog sina, van toga ništa.

Foto: Pink.rs/J. Matić

Tvoj život i period snimanja filmova za odrasle je na neki način obeležio tvoj lik i delo. Zašto si uplovio u te vode i da li bi se nakon svega vratio u taj svet?

Kada sam bio u Las Vegasu, bilo je mnogo oglasa i audicija, pa sam se prijavio. Mislio sam da na taj način mogu da se proguram malo, da neko čuje za mene, kao što je recimo na taj način počeo karijeru i Silvester Stalone... Samo sam dva puta snimao, nisam više, shvatio sam da to nije za mene. Ipak me je privlačilo nešto normalnije... Iako to izgleda čudno, to je normalan posao kao i svaki drugi, samo ako ga na taj način shvatiš.

Jednom prilikom si izjavio da ćeš biti sa Milanom Šarac nakon Zadruge, da li i dalje stojiš pri istom stavu? Postoji li neka devojka iz Bele kuće koja ti je ozbiljnije privukla pažnju?

Mima mi je uvek bila okej. Peckala me je često, znala je da se ponaša, slala mi je čudnu energiju. Voleo sam da se šalim sa njom, pa čak i pred Grujom. Možda bih bio sa njom ali samo na dan. Više me privlače neke devojke poput Anđele, moja biviša dosta podseća na nju, ali sam shvatio da od toga nema ništa jer je na samom startu pokazala ko je zanima i znao sam da tu nema mesta ni za šta. Ona je vaspitana i drugačija devojka, ne bi se zbog porodice upuštala u neke avanture...

Foto: Pink.rs

Kako ti se čini 'ljubavna četvorka' Dalila, Aleksandra, Filipa i Dejan? Da li će te ljubavi opstati do kraja rijalitija?

Meni je to i sada smešno, a bilo je i unutra. Mislim da tu niko neće opstati, čak se ne bih iznenadio da se pomire Dalila i Dejan. Aleksandra je simpatična devojka i dopada mu se ali ne nešto ozbiljno, mislim da on samo tera inat sa njom bivšoj ženi. Što se tiče Dalile i Cara, mislim da je tu bilo emocija na početku sa njene strane, ali do kraja nema šanse da opstanu, on i ne razmišlja o njoj. Iskreno, mislim da ni jedan par neće izdržati do kraja.

Od svih devojaka koje su živele sa tobom, da li postoji neka sa kojom bi glumio u filmu za odrasle?

Možda i bih... Sa više njih, svaka ima nešto interesantno...

Kako je moguće da si neko ko je spreman na sve, a da to nismo imali prilike da vidimo dok si bio unutra?

Šta znam, nekako sam drugačije sve zamišljao. Nisam neko ko juri kadar, funkcionišem na neki drugi način...

Tvoje učešće su obeležili razni štekovi sa novcem, da li je to bila neka tvoja taktika, šta se krije iza toga?

Malo sam se šalio, hteo sam da razbijem monotoniju. U jednom momentu jedina priča je bila oko Dalile i Cara, pa sam malo skrenuo sa teme. Video sam koliko su pare njima tamo važne pa sam se malo igrao. Na kraju, kada sam odlazio, bacio sam im sve. Dobio sam mnogo pozitivnih komentara i većina se složila koliko je ta fora sa parama, na kraju super ispala...

Foto: Pink.rs/J. Matić

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.