AKTUELNO

Drama!

Voditelj Milan Milošević je dao reč Irmi Sejranić, koja je u emisiji "Gledanje snimaka" želela da prokomentariše svađe Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao da se kontrira ponašanje drugom paru. Ja sam videla kako je Dejan gledao preko naočara - krenula je Irma.
Evo, ja sam ćutala dva dana! Nije je gledao, ja sam ga gledala sve vreme, sve vreme je gledao dole - skočila je Sandra Rešić.
Dejan pravi žrtvu od sebe u ovoj situaciji, oboje gledaju samo neku interesnu sferu svoju. Vidi se da je on ne voli, a da i ona iskorišćava momenat. On je ušao u vezu sa Aleksandrom jer je video da se ona Dalili ne sviđa. Video je on šta se tu dešava i pripremio je teren. I te kako je proračunat, znao je na koga će. I Aleksandra se ohladila, samo koristi situaciju - dodala je Sejranićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila, zašto toliko smetaš Aleksandri? Da li te je gledao Dejan? - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam to primetila. I napravila bih mu tu zvrčku kad mi je vređao porodicu, Aleksandra može da plane odmah. Prostudirala sam svakog. To mi ne treba, ne bavim se tim. Umorna sam od toga da se stalno provlačim kroz njihovu vezu, kao da im je veza bazirana na tome da li me gleda on, da li će doći do pomirenja. Njihova veza neće opstati, oboje su svesni. Neću da uđem u konflikt sa njim, inače bih komentarisala, ali toliko mi je pakosti servirao, upakao onako kako zna. Nije ni zaslužio da ga komentarišem, zaslužio je da ga zas*rem maksimalno, ali me ne interesuje. Da dođem do takvog nivoa sa njim, da komentarišem njegovu vezu. Do juče je sa Filipom bio kolega. Sladio se. Ja sam videla kad je Filip ustajao da me nap*šava, da se on sladi. Ja ne želim da se sladim njegovim kurcšlusom od života, neka se vadi sam kako zna, isto i Aleksandra. Neka su živi i zdravi. Ova tema mi je toliko mizerna, ništa spontano, sve je na silu. Pretežno i deo glume, ovo prirodno nije -

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.