AKTUELNO

Ponovo peva i uživa u tome.

Ljiljana Rančić, poznatija kao Madam Piano, svoju muzičku karijeru započela je 1991. godine i to u duetu sa glumicom Anom Sofrenović. Objavila je tri studijska albuma, a pesma "Eternal love" koja je zapravo duet sa italijanskim pevačem po imenu Franco Masi, jedan je od njenih najvećih hitova.

Madam Piano je 2003. godine najavila da se povlači sa javne scene. Ipak, ona je nastavila da peva, samo nije prisutna u medijima kao nekad.

Na jednom koncertu Madam Piano scenu je delila sa Sanjom Vučić i Jelenom Tomašević.

Jelena je na svom Instagramu podelila fotografiju sa koleginicama sa ovog dešavanja.

Bekstejdž trenuci sa fantastičnim umetnicama Madam Piano i Sanjom Vučić na koncertu "Romi, sila prirode", na kom smo izvodile romske pesme uz pratnju čuvenog orkestra "Istanbul strings"! Neverovatno iskustvo - napisala je Jelena Tomašević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što se odmah primeti jeste da se Madam Piano nije mnogo promenila i da joj je kosa koja je bila njen zaštitni znak i dalje duga i u mahagoni tonovima.

Madam Piano je 2011. godine najavila svoj povratnički album, a pored muzike, njena velika ljubav bila je astrologija, kojom se danas ozbiljno bavi. Diplomirala je na astrološkom institutu ''Johannes Kepler'' a početkom 2011. godine stekla je sertifikat međunarodnog profesionalnog astrologa ISAR CAP. Pod pseudonimom Nia Nedeljković objavila je knjigu "Odiseja 2012" koju je napisala sa Aleksandrom Imširagićem, predsednikom "Johannes Kepler" instituta u Beogradu.

Autor: J.Đ.