AKTUELNO

Sve izašlo na videlo!

Naredno pitanje je postavila Dalila Dragojević. Naime, ona je upitala Marka Đedovića:

Da li ti je žao zbog rasprave sa Anđelom, da li ti je žao zbog ovoga što se desilo? I da li smatraš da li ozbiljno treba da padne u depresiju zbog svega ovoga?
Mislim da je večeras ovo njegov bunt, da se on buni protiv samog sebe da neće da radi stvari od prošle godine. Nemu dođe ne mogu više, e sada će još jače - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Izgledalo mi je kao da je ubio čoveka kada se izvinjavano. Smatram da ne može samo na sebe da prebacuje krivicu - dodala je Dalila.
Mislim da se loše oseća, ja poznavajući te ljude, njegovu majku, ja moram da kažem, Anđelo jeste ubio, a ubio je Anđela kojeg sam ja poznavao. Ubio je jednog Anđela, i upoznao nekog drugog Anđela, i sve što je ulagao u sebe je palo u vodu. Ono što ti misliš da nije strašno, drugima je strašno, kod njega neke stvari kada se umešaju on postaje defektan. On unutar sebe ima neke stavove koje neko ne kapira. On mora da prihvati da će nanositi zlo ljudima koje voli zbog svojeg ponašanja, takvi su većina ovde. Oni poredstavjaju sebe kakvi bi voleli da budu. On je mislio da to može, a onda je naletela prepreka - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je žao što se tako sada oseća - rekla je Dalila.
Ja sam imao samo jednu situaciju zbog koje su se moji potresli, i nikada ne bih to uradio. Vi priređujete ljudima koje volite stres, a stres je okidač svega i onda ode gde ne treba. Ne mislim da je spustio glavu ja, ili ti, njega boli jer je pookazao da je neki drugi Anđelo a ne onaj koji bi hteo da bude, a i ja sam ga upoznao, i ovaj Anđelo meni ne odgovora- rekao je Marko.
Ja dva dana čujem priče od tebe o mojima i to sve. Mislim da ti ne moraš da gaziš na tu stranu, kad možeš samo po meni - rekao je Anđelo.
Kada je to pomenuto, moralo je da se prokomentariše, ja nemam ništa s tim - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

On je meni rekao da sam ja sa njegovim ljudima pio kafu, i ja sam rekao da ću i dalje da pijem sa njima, ali neću sa njim - dodao je Marko,.
Koja je razlika između takve osobe - upitala je Dalila.
Razlika je velika - dodoa je Marko.
Ja se loše osećam ako dovedem u nepriliku osobu koja mi je draga, Dalila je ispala najgora a ja sam učestvovao u tome, doveo sam da se moji provlače kroz medije iako ja to nisam hteo, ali mislim da nije toliko staršno što mi se ona svidela, da ispada da sam srušio iloziju nekog Anđela kojeg želim da budem. Ja se kajem zbog osećaja koji imam - rekao je Anđelo.
Dalila nije devojak za njega i ja sam to sve vreme govorio. Ovde svi foliranti, Anđelo i Marko nisu nikakvi prijatelji, on te raskrinakao.- vikao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l moja majka daja izjavu? - upitao je Anđelo.
Ja to ne znam - rekao je Marko.
Ja smatram da to nije moja majka. Ne kažem da iko laže, samo smatram da nije moja majaka dala izjavu - vikao je Anđelo.
Ko zna kako su oni došli do izjave tvoje majke - rekao je Marko.
Ja nikome nisam rekao da laže, samo da ja verujem da ona nije dala izjavu - nastavio je Anđelo da se brani.
Pa ti si mene lagao - rekao je Marko.
Ja nisam došao da se ženim ovde, nisam došao da tražim devojku - rekao je Marko.
Ti si rekao da sam se ja lažno predstavio, ja kažem da ne smatram da sam loše uradio, jer mi nismo ušli u vezu - rekao je Anđelo i pokazao na Dalilu.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.B.