AKTUELNO

Otvorio dušu!

U novom izdanju emisije ''Pitam za druga'' na RED televiji kod Sanje Stanković i Stefana Kandića Kendija, uključio se drug Lazara Čolića Zole, Ivica.

On je ovom prilikom komentarisao sve aktuelnosti iz ''Zadruge 5'', a potom se osvrnuo na pomirenje svog druga Zole sa Miljanom Kulić.

Foto: RED TV

Ja sumnjam u tu sreću, za mene je to bolestan spoj. Zola nikad nije komentarisao da li je voli ili ne, samo sam ja kroz druženje skontao da on nju jako voli - počeo je Ivica.

Potom se osvrnuo na Bebicu:

Bebica je zaljubljen u Miljanu i to se vidi. Kako je s Marijanom, dobio je boju, povratio je. Miljana voli Zolu, samo što Zola nju voli više. Samo je zaboravio da ima još jedna štikla, mada nije zaboravio... On zbog te štikle čuva mir do kraja. Neosporno je da se vole, samo što je ona takvog karaktera da se nikad ne zna.

Foto: RED TV

Zola je bio mnogo interesantniji dok Miljana nije ušla. Tad se malo opustio, a sad je ušao u fol da on malo upravlja njom. Ovo je prvi put da on upravlja njihovom pričom. To je uspeo jer ga Miljana voli, čeznula je za njim, međutim njeno ponašanje je varljivo i nikad se ne zna kad će se desiti druga štijkla. Ja bih voleo da ostane ovako - dodaje Ivica.
Od svih sa kojima se družio, Nevena je bila najzgodnija i najpametnija. Ona ga je iskreno volela. Nije ona nešto puno vremena provela sa njim da bi ga volela, ali određene simpatije ima prema njemu.

Foto: RED TV

Zolin najiskireniji prijatelj unutra je Filipm Car, Car kome je prijatelj on je zaista prijatelj. Marko nije da nije prijatelj, ali pravom prijatelju niko ne sme da utiče na prijateljstvo dok je Marku to devojka uspela da poljulja - zaključio je Ivica.

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Autor: M.M.