AKTUELNO

Mnoge gledaoce kraj malih ekrana je ova scena podsetila na onu iz čuvenog filma.

Već godinama unazad milionski auditorijum Pink televizije nedelju provodi uz svoju omiljenu televiziju i emisiju Lee Kiš Jokić. Voditeljka se potrudila da i ove nedelje u svoj studio dovede zanimljive i aktuelne goste uz kojih će gledaoci uživati, u čemu je uspela.

Foto: Printscreen

Džej, Katarina Grujić, Tanja Savić, Milena Ćeranić, Stanija Dobrojević samo su neki od mnogobrojnih gostiju koji su i ovog nedeljnog popodneva zaduženi za sjajnu zabavu, a među njima je i pevačica Danijela Vranić koja se u emisiji "Nedeljno popodne kod Lee Kiš" pojavila nakon duže medijske pauze, kada joj se desio i mali peh.

Foto: Screenshot

Naime, pevačica je nezgodno prekrstila noge i u tom trenutku joj se podigla kratka bela haljina, pa su gledaoci mogli da vide njeno međunožje.

Foto: Screenshot

Vranićeva se ovaj put odlučila za donji veš u boji kože, a nema sumnje da muškom delu publike ovi vreli kadrovi nisu mogli da promaknu.

Foto: Screenshot

Mnoge je izazovno prekrštanje nogu podsetilo na legendarnu glumicu Šeron Stoun i antologijsku scenu iz filma "Niske strasti" o kojoj se i dalje govori, a kako se Danijela snašla kao slavna glumica prosudite sami.

Pratite i dalje "Nedeljno popodne kod Lee Kiš" uživo na televiziji Pink!

Autor: D. Tanasijević

#Danijela Vranić

#Lea Kiš Jokić

#emisija

#pevačica

'