AKTUELNO

Glumicu je pogodio krajni rezultat u igri istine, koja je bila sinoć.

U nedelju veče zadrugari su, nominovali jedni druge, neko od njih, večeras će napustiti "Zadrugu", a u trci za izbacivanje su Sanja, Miki, Bora i Marko Zec. Nakon nominacija, Veliki šef stanarima je zadao i igru istine. Oni su imali zadatak da se izjasne, šta misle, ko bi trebalo da ide kući tj ko se nije dobro snašao, a prema njihovim stavovima to je glumica Žiža Stojanović.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga, Žiža je nagrađena od Velikog šefa, imunitetom, tako da je ona sigurna narednih nedelju dana i njoj zadrugari ne mogu dati glasove za vreme sledećih nominacija.

Bez obzira što je sigurna, biće da je glumicu pogodio stav ljudi sa kojima deli životni prostor već nekoliko nedelja, pa je u noći iza nas, zajedno sa Markom Janjuševićem Janjušom, komentarisala celu situaciju i njen boravak u Zadruzi.

Vi za mene, u ovoj prostoriji, niste zbog situacije što ja nemam taj bezobrazluk, da ja mogu sa Vama da pričam, kako mogu sa drugima... Ja to ne mogu, mene bi bilo.. totalno.. da me gledaju majka ili otac, kako se ja ponašam prema Vama koji imate osamdeset godina! Meni je to teško - rekao je Janjuš, Žiži.

PROČITAJTE: PRESEDAN U ZADRUZI: Večeras nominovano ČETVORO takmičara! (VIDEO)

Na sve to, Žiža je dodala kako njeni cimeri vole da se ponižavaju, ali i oplela po ostalima:

Foto: TvPink Printscreen

Ja mislim, da smo i ti i ja, u najgorem okruženju. Mene pozvali, ja se obradovala, međutim, Marko ovde imaš polu nepismene. - rekla je Žiža, a Janjuš je dodao: Ovde ima više od polu nepismenih. Devedeset posto!

Foto: TvPink Printscreen

Glumica je nakon ovoga pitala košarkaša, da li je uvredila nekoga, a on joj je rekako, kako ne treba da se brine, jer to nije uvreda. Sve u svemu, Žiža je sigurna sledećih sedam dana, zbog imuniteta koji je dobila sinoć, pa ostaje nada da će se bolje složiti sa ostalim zadrugarima.

POGLEDAJTE: OVAJ PREOKRET NISU OČEKIVALI! Veliki šef nagradio Žižu, a ovom poklonu se NIKO NIJE NADAO! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Marko Janjušević

#Rijaliti Zadruga

#Žiža Stojanović

'