AKTUELNO

Ona ne želi da bira devojku svom sinu, niti da sudi, ali je izričita u svom stavu da Kulićeva nije dobra za Zolu.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola juče su priznali da su obnovili vezu i od tad se ne odvajaju. Ovaj turbulentni odnos je dodatno bio uzburkan jer se Miksi u rijaliti vratila novim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom, ali je na tu vezu stavila tačku i vratila se Zoli.

Foto: TV Pink Printscreen

Pozvali smo Zolinu majku Bosu kako bismo videli stav Čolićevih najbližih o obnovi veze sa Miljanom.

Ne znam šta bi rekla više... Sve što sam rekla u zadnjim izjavama i sad mislim tako bez obzira na to pomirenje, jer samo je pitanje dana kad će opet izbiti frka - rekla nje Bosa na početku, a zatim dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

U njene promene ne verujem tako da od toga nema ništa.. Koja i kakva devojka je za Lazara to ja ne bih sudila, niti mu birala ali svakako ona devojka koja ga tuče i pokuša da ubije, to 100% nije za ni jednog momka, pa ni za njega... Vidim ja da on pokušava na sve načine da joj pomogne i objasni da takvim ponašanjem ne treba ni sama sebi, a kamoli drugome... Mislim da ona to nikada neće shvatiti - istakla je Zolina mama.

Kako će se dalje odvijati veza Zole i Miljane i da li ovaj odnos ima perspektivu ostaje da ispratimo u najgledanijem rijalitiju "Zadruga".

Autor: J.Đ.