AKTUELNO

Šok!

Rat Dalile i Dejana Dragojevića danima trese Belu kuću. Bivši bračni partneri su skinuli sve rukavice i počeli su da iznose sav prljav veš iz njihovog braka. Između ostalog, Dejan je počeo da sumnja da ga je Dalila i ranije varala, te je naveo nekoliko imena poznatih rijaliti učesnika. Između ostalog, pomenuli su i učesnika treće sezone najgledanijeg rijalitija u regionu, Mlađu Jovanovića.

Foto: Pink.rs

Foto: RED TV Printscreen

Jovanović se oglasio za naš portal i otkrio prirodu odnosa sa Dalilom.

Javljaju mi ljudi da su me spominjali proteklih dana. Što se toga tiče, šta da vam kažem. Mi smo bili učesnici drugog rijalitija, i tada je Dalila bila zaljubljena u mene. Ja sam u tom trenutku imao devojku spolja i nisam hteo ništa da imam sa Dalilom - započinje Mlađa, pa nastavlja:
Iskreno, mogao sam o ovome da pričam i u "Zadruzi 3", kada sam bio učesnik sa njima, ali nisam hteo da se mešam u nečiji brak i da ispadne da se kačim na nečiju priču, kako Dalila to zna da kaže. S obzirom na to da su oni ukaljali svoj brak, sad slobodno mogu da kažem da smo posle onog tamo rijalitija razmenili par poruka i to je to - ističe Jovanović.

Foto: Pink.rs

Upitali smo Jovanovića da li se dopisivanje sa Dalilom desilo kada je ona još uvek bila u braku sa Dejanom.

Iskreno, ne mogu da se setim, ali u svakom slučaju bila je sa Dejanom - priznao je on.

Autor: M. P.

#Dalila Dragojević

#Dejan Dragojević

#mlađa jovanović