AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Tokom današnje emisije "Pitanja gledalaca", Dalila Dragojević dobila je pitanje da li je bila tužna zbog venčanja bivšeg dečka, Mladena Vuletića. Za Pink.rs oglasila se bivša zadrugarka i voditeljka sa RED televizije, Jelena Vuletić, koja je u srećnom braku sa Mladenom i čeka devojčicu.

Foto: Pink.rs/J. Simonović

Da li misliš da su Daliline suze tih dana bila zbog tvog i Mladenovog venčanja? Smatraš li da ona i dalje gaji neka osećanja prema njemu?

Ne verujem da je plakala zbog svadbe, niti verujem u to da i dalje pati za Mladenom, kao što se provlači. Ja joj od srca želim sve najdivnije u životu i što manje suza kad su bivši u pitanju, mada teško je nositi se sa tim da znas da svi bivši isto misle o tebi , ali nek izdrži - odgovorila je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen, Privatna arhiva

Kako komentarišeš novonastale sukobe Dejana i Dalile i sav prljav veš koji su izneli?

Što se tiče iznošenja prljavog veša iz njihovog bračmog života , ja ću se samo složiti sa Đedovićem - što je najgore, verujem u sve sto kažu - rekla je ona.

Za sam kraj Jelena se obratila svojoj drugarici, voditeljki Ivani Šopić i našalila se pošto je napravila dva lapususa tokom emisije "Pitanja gledalaca" i umesto Vuletić rekla Vukotić.

Želela bih ovim putem da se obratim drugarici Ivani Šopić i da je podsetim da je prisustvovala venčanju kad sam uzela prezime Vuletić, a ne Vukotić. Hahahahhahahahaha, pozdrav za Šopićku - dodala je ona.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Autor: A. N.