AKTUELNO

Njenu ćerku prihvatio je kao svoju.

Pevač Nenad Knežević Knez uživa sa svojom izabranicom Tatjanom Tat već 10 godina. Njih dvoje upoznali su se mnogo ranije, tačnije pre 30 godina u Parizu, a onda je sudbina umešala prste i ponovo ih spojila.

Ovo vreme provedeno zajedno nam je proletelo meteorskom brzinom, to najbolje vidimo po deci. Kada smo ušli u vezu Ksenija je bila još tinejdžerka - počinje pevač i priseća se prvog susreta sa suprugom.
Život nas je tada odveo različitim stazama da bismo se ponovo susreli pre deset godina. Radio sam u Paraćinu na jednoj zabavi u hotelu i tada smo obnovili kontakt. Više se nikada nismo rastavili. Inače Tatjanina i moja ćerka vezane su kao da su rođene sestre, a to je danas retkost - objasnio je pevač koji tvrdi da mu je protekla decenija ispunjena ljubavlju, harmonijom i razumevanjem koje vlada između njih.
U prvom braku sam imao dosta trzavica, bio deprimiran i razočaran u život, ali sudbina je posložila sve i poslala mi Tanju uz koju sam video da nije sve tako crno i da imam nekoga ko će me podizati u visine - zaključuje Knez za Stori.

Autor: Pink.rs