AKTUELNO

Otvorila dušu!

Marina Tadić šokirala je javnost novom promenom, kada je dugačku kosu zamenila kratkom, a sada je u emisiji "Premijera" otvoreno govorila na tu temu i otkrila nove detalje iz svog privatnog života.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica je priznala zašto se odlučila na ovako drastičan korak.

Svaki dan treniram, kosa mi je u repu! Svaki dan mi je tako, jedino kad imam neki događaj, neka snimanja, pa napravim neku frizeru, ali mislim mi je od sedam dana u nedelji pet dana u repu, koja je poenta? Nemaš frizuru! Ovako mi je lakše, za dva minuta opereš i osusiš kosu, to je tolika sloboda - istakla je Marina, pa dodala:
Naravno da su mi se javljale žene koje su mi rekle da godinama žele da skrate kosu, ali da nemaju hrabrosti, ja sam na to rekla da to nije pitanje hrabrosti, već ludosti - smeje se pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Marina je pred premijernim objektivnom otkrila da je i korona, ali i porođaj uticao na njenu promenu.

Želela sam promenu, a i jako mi je opadala kosa posle dojenja i posle korone. Bilo je neophodno ošišati neki deo, i onda kad sam već malo ošišala, rek'o 'ajde onda da promenimo sve! Mislim da ova frizura i prati pesmu koja izlazi za koji dan, letnja je i sve to prati tako nešto, mislim da će to biti super - priznala je pevačica, pa otkrila i kako je njen suprug Uroš reagovao kada ju je ugledao:

Foto: TV Pink Printscreen

Samo sam ga pitala gde je, je l' sedi, onda sam mu poslala video nove frizure, on je bio šokiran, pitao me šta sam to uradila... Moj suprug je od onih muškaraca koji ne vole kratku kosu na ženi, ali posle kad me je video uživo rekao je da je super, da mi lepo stoji... Prosto, on će podržati svaku moju odluku, jer je pravi muškarac, stoji uz mene, tako da i da mu se ne sviđa, nikad neće to reći i prebaciti. Možda kroz neku sugestiju, ali jeste, eto, bio u šoku, ali je prihvatio - rekla je Marina, koja je istakla da ju je upravo suprug nagovarao da se vrati na muzičku scenu.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.