AKTUELNO

Sve izašlo na videlo!

Sinoć je na velelepnom imanju Zadruge održana velika žurka na kojoj su atmosferu do usijanja doveli svojim nastupima Dj Neba, Marko Bulat i Dušica Ivanović. Na samom startu vesele žurke niko nije slutio da ovako nešto može da se desi.

Foto: Pink.rs/Unsplash.com

Na samom startu žurke Dalila Dragojević i Filip Car su se sve vreme gledali i jedno drugom posvećivali pesme. Sve do momenta dok se Filipu nije približila Ana Jovanvović, što je sudeći po njenom izgledu lice, veoma naljutilo Dalilu.

Obzirom da je Car bio sa Anom, Dalila je odlučila da se posveti svojoj novoj simpatiji Anđelu Rankoviću. On je stajao iza nje, a onda je krenula da igra ispred njega, mameći njegove poglede u ogledalu.

Situacija se u kazinu se zahuktavala. Anđelo Ranković je prišao Dalili Dragojević dok je stajala za istim stolom za kojim je i Filip Car, a kad je otišao, Dragojevićka je indirektno prozivala svog bivšeg.

Slušajte sad ovo, na šanku pored mene on se nežno mazi s njom - pevala je Dalila, jer je nekoliko minuta ranije Car bio za šankom sa Anom.

Između njih dvoje je vladala netrepeljivost sve vreme, pa je Car u jednom momentu udario na moral Dalili, i sve vreme je igrao sa Anom, što je njoj izgleda smetalo, a pored toga je hvalio Maju Marinković.

Nakon toga je Car otkrio Marku Đedoviću da se ljubio sa Anom Jovanović, dok je Dalila posvetila pažnju Anđelu sa kojim je bila na korak od poljupca.

Ono što definitivno niko nije očekivao je prijateljstvo Filipa Cara i Dejana Dragojevića. Naime, Car je izbrao Dejana za prijatelja za ceo život,

Filip Car i Ana Jovanović su u nekoliko navrata završili zajedno u šteku, ali je kamera sve zabeležila.

Potencijalni ljubavni par je prestao da se krije i u kazinu pred svima razmenjivao nežnosti, ljubio se i grlio.

U toku žurke došlo je do još jedne zanimljive situacije, kada su Dalila Dragojević i Mina Vrbaški počele da se grle i pevaju, a ovo je zabavilo njihovog bivšeg dečka Filipa Cara.

Dve prijateljice. Koja sam ja konjina, ovo pas maslom ne može pojesti šta sam ja napravio - nasmejao se Car i obratio Marku Đedoviću.

Filip Car je neko vreme bio za istim rulet stolom kao i Dalila , a prethodno se ljubio sa Anom Jovanović. Ova zadrugarka mu je prišla kako bi proverila šta radi, a on je počeo da joj se pravda.

Mina i Dalila su se na žurki posebno zbližile, što je zasmetalo Caru, koji ih je prvo prozivao kod Đedovića, a potom Minu nazvao bolesnicom.

Anđelo i Dalila su u nastavku noći sve vreme prisno plesali, što je Caru veoma zasmetalo.

I na ovoj žurki došlo je do svađe između Dalile Dragojević i Filipa Cara zbog pesme "Loša". Ovu pesmu je Dalila pevala kad je krenula da se muva sa Anđelom Rankovićem, zbog čega je Car napravio haos na prošloj žurki svojoj tadašnjoj devojci. Ovog puta se Marko Đedović našao između dve vatre.

Dalila je otišla da se presvuče posle žurke, a u garderober je posle par minuta stigao i Anđelo , oko kog Dalila nije mogla da se obuzda. Ona je sve vreme grlila Rankovića koji nje uživao u tome.

Ana Jovanović je nekoliko puta u toku noći prilaziila Filipu Caru, pa se trudila iz sve snage da ga zavodi pogledom, ali kada je spomenuo Dalilu Dragojević, sve se promenilo.

Nakon gašenja svetla u spavaćoj sobi, Anđelo Ranković je prišao Dalili Dragojević i zagrlio ju je. Dalila je sve vreme pokušavala da dođe do poljupca.

Anđelo je nakon toga ležao u svom krevetu u kojem mu se pridružila Dalila koja je na sve načine pokušavala da dođe do poljupca sa Anđelom ali joj nije pošlo za rukom.

Zanimljiva scena na žurki desila se kada je Marijana Zonjić rešila da oraspoloži Nenada Macanovića Bebicu. Naime, Marijana ga je najpre zavodila pogledom, a onda je krenula da igra samo za njega, što se po svemu sudeći Bebici svidelo.

I dok je Dalila zavodila Anđela, Ana Jovanović i Car su bili zajedno u spoljnom kupatilu, a šta se tamo desilo proceniti sami.

Nema sumnje da je žurka otrkila mnoge stvari u Zadruzi, a šta će se sve još dešavati nastavite da pratite na TV Pink i na portalu Pink.rs.Danas vas na programu Zadruge očekuje Radio emisija Amnezija, a uveče VI pitate, jer voditelj Milan Milošević ulazi u Belu kuću zbog emisije Pitanja gledalaca!

Autor: N.B.