AKTUELNO

Drama se nastavlja!

Zadrugarke se ne smiruju ni nakon napuštanja nikad turbulentnije ''Zadruge 5'', a kontroverzva Slovenka Deniz Dejm danas je žestoko isprozivala pevačicu Sandru Čaprić, uporedivši je sa pticom, što možete pogledati OVDE.

Međutim, rat bivših cimerki se nastavlja, a ni Sandra joj nije ostala dužna!

Ovim povodom, kontaktirali smo pevačicu Sandru Čaprić koja je ekskluzivno za Pink.rs otkrila da će tužiti Deniz. Međutim, to nije sve... Čaprićeva se za naš portal oglasila direktno iz bolnice nakon ušivanja ruke, koju je povredila usled pravljenja pice.

Foto: Pink.rs/N. Vasiljević

Ja stvarno ne znam što sam ja zanimljiva ovih dana ovim ljudima. Sad sam trenutno bila na ušivanju, ruka mi je u preoblemu, rasekla sam se, prala sam sudove. Pukla mi je činija po rukama, jer sam pravila picu. A pošto je ''pica'' od Deniz tražila tužbu, dobiće tužbu. Vidimo se na sudu! To jedino mogu da prokomentarišem, snimak je poslat mom advokatu. Pa nek joj pevačica čaplja peva - zaključila je Sandra Čaprić za Pink.rs.

Čaprićeva se nakon oglašavanaj za Pink.rs, oglasila i na svom Instagramu, gde je usnimila sveže ušivenu ruku.

Video: Instagram.com

Ja znam da smo svi izašli iz rijalitija, ali da ste se svi zakačili za Sandru Čaprić? Kakva gromada od žene. Pozdrav za Deniz Dejm, a pevačica će ti objasniti kako se peva. Pevaćeš ti na sudu - istakla je Čaprićeva.

Video: Instagram.com

Autor: M.M.