AKTUELNO

U svađi od samog početka najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga"

Nakon što su ispratili sudiju Vojislava Šešelja, u čijem društvu su zadrugari uživali, protekle noći. Vreme je došlo i da se reši problem koji je nastao, u isto vreme. Neko je ukrao hranu, a ostali ukućani o tome su bili obavešteni za vreme suđenja Banetu Čolaku i Mikiju Đuričiću od Anđele Veštice.

PROČITAJTE: A TEK ŠTO SU JE KUPILI: OPŠTA FRKA u toku suđenja, zadrugarima NESTALA HRANA! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Kada je Šešelj ostišao, Lepi Mića je predlozio da se svi okupe u dnevnu sobu, i reše ovaj problem, kako se ne bi svađali u sudnici. Međutim, ispala je još veća frka, jer Žarko Stojanović nije želeo da Lepi Mića vodi sastanak:

Foto: TvPink Printscreen

Sedi tu, ne pametuj, debilčino! Mene boli k*rac za tebe! Zatvori ta tvoja usta! Ajde gađaj me, ajde! Ti si idiot! Boli me d*pe, ima da sedneš! Boli me d*pe, dok ne sedne, ovo ću ponavljati! Sedi! Sedi debilčino! Sedi debilčino! - uporan je bio Žarko.

POGLEDAJTE JOŠ: NIJE MOGAO DA SE KONTROLIŠE: Lepi Mića ISPLJUVAO i ISPOLIVAO Žarka! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

U isto vreme, ostali ukućani su napali Žarka, kako treba da sedne i da dozvoli Lepom Mići da održi sastanak, jer i on jede tu istu hranu! Da se ne bi dogodio veći incident, Viktorija i Saška Karan, prišle su Stojanoviću, i savetovale ga da sedne, međutim on je to odbijao. Lepi Mića je držao flašu u ruci, ali je uspeo da ne padne na provokacije.

Autor: S.K.

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda - Saška Karan

#Snežana Mišković Viktorija

#Žarko Stojanović

'