AKTUELNO

Osvajao ju je mnogim znacima pažnje!

Srpski istoričar umetnosti Vidoje Ristović umro je noćas posle ponoći, a hrvatska voditeljka Nikolina Pišek za medije je potvrdila ovu informaciju.

Prema saznanjima, hitna pomoć je tokom prethodne večeri konstatovala smrt. Nikolina Pišek potvrdila je ovu informaciju, ali nije imala snage da kaže bilo šta više na tu temu.

Foto: Instagram.com/nikolina_pisek

Voditeljka Nikolina Pišek bila je 9 godina u srećnom braku sa suprugom Vidojem Ristovićem, a pre nego što su počeli da se zabavljaju, a potom se i venčali na glamuroznoj ceremoniji, njih dvoje su mesecima bili prijatelji.

Nikolina (43) se nije zaljubila u Vidoja (40) na prvi pogled, međutim, ona je njega osvojila čim ju je ugledao. Vidoje je Nikolinu spazio na televiziji, budući da je u to vreme radila u Srbiji i živela na relaciji Beograd - Zagreb.

Najpre su se nekoliko meseci družili, pre nego što su postali par. Kako su prenosili mediji, osvajao ju je mnogim znacima pažnje - u hotelsku sobu u kojoj je odsedala slao joj je cveće, torte, pa čak i dizajnerske torbe.

Foto: E-Stock/Strahinja Kostić

Kada su otpočeli vezu, vrlo brzo ju je zaprosio...

To je učinio kada je u jednom beogradskom restoranu pred nju stavio prsten od belog zlata vredan 15.000 evra. Na uvo joj zapevao pesmu Sandija Cenova "Žena budi mi ti“ i nije je silio da pristane da se uda za njega, već joj je rekao "kad budeš spremna, stavi prsten na ruku".

Nikolina je isprva bila u šoku, ali odmah je znala da je to ono pravo i pristala je da se uda za beogradskog istoričara umetnosti i kolekcionara umetničkih dela.

Raskošno slavlje sa 70 zvanica održano je 3. 9. 2013. u Monte Karlu, a nakon venčanja par je dobio ćerku Unu Sofiju. Nikolina i Vidoje nedavno su uradili iste tetovaže - istetovirali su datum kada su se upoznali, 27. avgust 2012. godine.

Foto: Tanjug/Tanja Valić

Autor: M.M.