AKTUELNO

Poznati pevač ima ozbiljne zdravstvene tegobe koje su mu uterale strah u kosti.

Već tri meseca pevač narodne muzike Halid Bešlić muči muku s nesnosnim bolovima u kičmi, zbog čega se plaši da može ostati nepokretan. On je krenuo na terapije kod poznatog kostolomca u Zavidovićima, koji bi trebalo da mu pomogne da se reši tegoba, a zbog problema sa leđima otežano se kreće.

Foto: Pink.rs

- Halid se u poslednje vreme često žali da se ne oseća dobro. Njegove godine ne mogu više da trpe takav tempo, pogotovo jer je jedva preživeo udes 2009. Jednom je morao da stane. Počeo je da se žali na bolove u leđima i samo ponavlja: "Jarane, plašim se da više neću moći da hodam. Samo da ne završim u kolicima". Muči ga to što ga često preseče iz čista mira, a ponekad taj bol duže potraje. Kad je shvatio da je vrag odneo šalu, setio se kostolomca iz Zavidovića i obratio mu se za pomoć. Prvom prilikom je otišao kod njega na pregled i nedavno je počeo s terapijama. Zasad je sve pod kontrolom, ali mora bar neko vreme da se pridržava pravila i leči se kako bi rešio problem - otkrio je izvor i dodao da Halidu dodatne probleme stvara prekomerna telesna težina.

Foto: Printscreen Youtube

- Halid se ponovo naglo ugojio i lekar mu je striktno zabranio jaku i masnu hranu. I to je uticalo na kičmu. Prepisao mu je dijetu i naredio da pod hitno mora da smrša, inače će pasti kad se najmanje bude nadao. Bešlić je ozbiljno shvatio ovu kritiku i odlučio je da počne zdravo da se hrani kako bi izbegao pakao - ispričao je izvor.

S druge strane, pevač nije bio dostupan za komentar.

Pink.rs

#Halid Bešlić

#pevač

'