AKTUELNO

Nije izdržala!

U toku su "Nominacije". Zadrugari ovo veče biraju između Mensura Ajdarpašića i Mine Vrbaški. Mensurova bivša devojka Milica Veselinović je naredna nominovala:

Foto: TV Pink Printscreen

Minu sam komentarisala dosta puta, ja sam sa njom imala najmanji problem. Bila sam ubeđena da ćemo imati ozbiljne rasprave, ali ništa od toga. Ne bih da se ponavljam - rekla je Milica, pa komentarisala Mensura.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Mensura, to je kraj definitivno. Sa njim sam imala i najgore i katastofalne rasprave, sve najgore sam mu pričala, i ne odustajem dok ne dokažem nešto. Ja sam njemu mnogo prećutala, ja o ovom dečku neću ništa loše da kažem, već sam mu rekla. neću to više raditi. O njemu ću od sada pričati sve najbolje. On je mene uvek štitio, a ja moram da kažem da sam ja sazrela preko noći, kada je sve to prošlo i kada se sve smirilo, shvatila sam kako se sve promenilo. Koliko god da me je neko komentarisao, ja sebe uzdižem. Bio je naš odnos turbuletnan, ali ja ne mogu njemu ništa loše da kažem, to kada se posvađamo, to se ne računa, ali taj ondos je gotov danas. Ja sam se ovde vezala baš, kad se njemu pi*ki, pi*ki se i meni. On je meni ćutao sve vreme. Šaljem Minu naravno - rekla je Milica kroz suze.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.B.