AKTUELNO

Televizija Pink osnovana je 16. septembra 1994. godine.

Pre tačno 23 godine Pink International Company, vodeća privatna medijska korporacija, napravila je važan korak u svom razvoju i 1994. godine osnovala Televiziju Pink, čije je emitovanje počelo iz malog studija, dok je signal pokrivao samo Beograd.

Foto: Pink.rs

Televizija Pink je u rekordnom roku privukla vernu i mnogobrojnu publiku, a samo četiri godine od njenog osnivanja dobila je nacionalnu frekvenciju i lidersku poziciju u gledanosti i advertising tržištu, a na neprikosnovenom mestu na medijskom nebu Srbije nalazi se i danas.

Foto: TV Pink

Pink televizija, prema zvaničnim istraživanjima omiljena komercijalna TV stanica u Srbiji, proizvodi i emituje domaći i strani program koji zadovoljava najveće produkcijske standarde - centralne informativne i dokumentarne emisije, političke duele, popularne serije, filmove, zabavno-muzički i talk show program, kao i inovativnije i produkcijski najzahtevnije rijaltii šou programe među kojima je i "Zadruga", najnoviji projekat idejnog tvorca Željka Mitrovića, čiju su licencu samo deset dana od početka emitovanja poželelo da otkupi desetine vodećih produkcijskih kuća i televizija širom sveta.

Foto: Pixabay/Pink.rs

Takođe, Pink International je najveći kupac američkih programa u regionu i, između ostalog, ima ugovore sa Warner Brothers i Paramount-om, a mrežu svojih kanala proširio je na čak 53 Pinkovih televizijskih kanala, kao i dodatnih šest putem kojih milionski auditorijum može sa različitih lokacija pratiti dešavanja u "Zadruzi", što se sve nalazi u specijalnoj KlikTV ponudi zahvaljujući kojoj gledaoci mogu uživati u najkvalitetnijem sadržaju bilo kada i bilo gde, na računaru, tabletu ili mobilnom telefonu.

Foto: TV Pink

Televiziji Pink već 23 godine polazi za rukom da pomera granice, postavlja standarde i opravdava poverenje miliona vernih gledalaca, što će, zasigurno, činiti i u budućnosti.

Foto: Pink.rs

D. Tanasijević

#Rođendan

#Televizija Pink

'