AKTUELNO

Napravila je haos u specijalnoj emisiji posvećenoj "Zadruzi"!

U četvrtak uveče, u specijalnom izdanju emisije "Zadruga - Narod pita", koju je pratio milionski auditorijum Televizije Pink, jedna od gošći bila je i atraktivna Soraja Vučelić, na čije pojavljivanje pred TV kamerama niko nije ostao imun.

Foto: Pink.rs

Soraja je sa voditeljkom Dušicom Jakovljević i ostalim gostima u studiju komentarisala zadrugare i dešavanja u najpopularnijem rijaliti šou programu, a osim njenih oprečnih komentata, pažnju svih gledalaca i publike u studiju privukao je njen provokativan stajling.

Foto: Pink.rs

Atraktivna brineta je pauzu tokom reklamnog bloka iskoristila kako bi se javila svom emotivnom partneru kojeg još uvek krije od očiju javnosti, napravila nekoliko izazovnih selfija, ali i prekrila bradavice koje samo što nisu izvirile iz duboko dekoltirane toalete koju je odabrala za svoje gostovanje.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Svi oni koji su sinoć bili na nekoliko metara od Soraje nisu mogli da skinu pogled sa njenog bujnog, nemirnog poprsja, a tokom pauze moglo se čuti dobacivanje nekolicine muškaraca iz prvih redova koji nisu mogli, a da joj ne udele komplimente na račun njenog fizičkog izgleda.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Inače, Soraja je sinoć rekla da joj se u "Zadruzi" najviše dopada Divna, kojoj je rešila da pomogne. Svojom izjavom oduševila je sve gledaoce Televizije Pink, a na koji način će Soraja pomoći učesnici "Zadruge" pročitajte OVDE.

D. T.

#Dušica Jakovljević

#Rijaliti Zadruga

#Soraja Vučelić

'