AKTUELNO

Nova saznanja!

Pevačica Anastasija Buđić, bivša članica grupe "Models", otkrila je kako je Ivana Nikolić, srećom okolnosti, postala članica grupe "Hurricane".

Foto: RED Tv Printscreen

Bivša modelsica je istakla da je uraganka zapravo bila zamena u grupi "Models" i da čak nije ni imala ugovor.

Ona je bila jedno vreme kod nas u grupi, ali ne kao zvanična članica, već kao zamena. Međutim, mi smo tada potpisali ugovore i imali apsolutno prvi tim i čitavu ekipu. Naravno, ugovori imaju neki rok trajanja tako da u trenutku kada smo mi želeli da ona postane zvanična članica to nije uspelo - ističe Anastasija.

Foto: TV Pink Printscreen

Buđićeva se potom osvrnula na situaciju kada je Ivana dobila priliku da umesto nje ode na Karibe i započne svoju priču.

Desila se jedna simpatična situacija. Grupa je putovala na Karibe, a ja tada to nisam mogla. Ona je tada otišla kao moja zamena i upoznala je jako kvalitetne ljude koji su u muzičkom menadžmentu. Negde tu se izrodila saradnja sa ljudima koji su napravili grupu "Hurricane". Tako da je nama to jedna bliska grupa i jako draga grupa. Ja lično i ceo naš tim "Models" je vrlo ponosan na to što su uradile - rekla je pevačica.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Ona je dodala da joj raspad grupe "Hurricane" nije stran i navela da njihova grupa funkcioniše po sistemu grupe "Models".

Što se tiče raspadanja, mislim da njihova grupa funkcioniše po sistemu naše. Ugovori se menjaju i dolaze mlađe i drugačije devojke - rekla je pevačica.

Foto: RED Tv Printscreen

Autor: P.R.