AKTUELNO

Jedva su je ubedili da ostane i ne napravi skandal!

Članica žirija prethodne sezone "Pinkovih zvezda" Zorica Brunclik pre nekoliko gana bila je specijalna gošća na proslavi 18. rođendana gde je svojim hitovima oduševila slavljenika, ali i mnogobrojne goste. Iako je napravila atmosferu za pamćenje, u jednom trenutku stvari su pošle po zlu.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, jedan od gostiju koji je bio vidno alkoholisan želeo je da udeli bakšiš popularnoj pevačici narodne muzike, pa joj je prišao i naočigled svih prisutnih dodirnuo po zadnjici!

- Zorica je radila svoj posao. Bilo je baš veselo. Dobila je i dobar bakšiš. U jednom momentu jedan od gostiju je počeo da mlati parama i da je doziva. Zorica nije htela da prilazi, pa je on došao do nje sa parama u rukama tražeći pesmu koju je hteo da mu otpeva, a onda je odjednom uhvatio za zadnjicu! Zorica je bila u šoku i reagovala je veoma burno, u svom stilu, pa ga je gurnula - ispričao je izvor koji se zatekao na mestu događaja i dodao:

Foto: TvPink Printscreen

- Zorica je, odmah pošto je završila pesmu, prekinula sa nastupom i otišla kod domaćina. Htela je čak i da napusti veselje zbog neprimerenog ponašanja jednog od gostiju. Ali slavljenik je nekako ispeglao situaciju - rekao je jedan od gostiju, a kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku:

Pink.rs

#Zorica Brunclik

#pevačica

'