AKTUELNO

Au!

U toku je podela budžeta, ovonedeljni vođa je Lepi Mića. Naredni mali budžet dobio je  Marko Osmakćić, zatim i Anđela Đuričić. Naime, nakon podele malih budžeta Anđela i Mića su ušli u nediđeni sukob mišljenje. Mića je otkrio da mu se Anđela poverila ko joj se sviđa.

Foto: TV Pink Printscreen

Neko ko laprdra i neke stvari je rekao a nije svestan gde se nalazi.Ima pravo da kaže šta hoće, to je na njemu. Marko je neko ko je zaljubljen i strasšno se vređaju a i dalje su zajedno. Imate emociju, to nije sporno. Stvari između vas su jako čudne. Marko je čudan, ima kratak fitilj. Mogu da razumem ali neke stvari ne mogu da razumem. Verovatno ćeš da omekneš sa godinama. Ali najstrašnije vređšaš. Ispadaš neko ko mrzi žene. Sutra ćeš imati dete, možda žensko, pa ćeš videti. Shvatićeš da si neke stvri uradio na svoju štetu. Tvoj način komentarisanja koji ima neku dozu humora - rekao je Lepi Mića,

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći budžet dao je Anđeli Đuričić:

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je ovde što se tiče nas, najbolja. Ona je čista kao suza. Posle te priče je podlegla toj atmosferi i shvatila je da je neki faforit i od tada dobija kritike. Za mene je ona neko ko je vaspitan i ko ima moralne kodekse. Ja se sa njom svako jutro svađam. Kos e poštuje, treba da kaže šta misli u odnosu. Zameram joj što je Dalili rekla za stolom, to treba da joj kaže van stola, ne za stolom. Takođe, i sa Matejom je trebala da kaže van crnog stola. To su stvari koje treba da kaže devojka sa 23 godine. Anđela želi da kaže da je u pravu, pošto-poto.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nemam šta da kažem, zato ću prećutati. Ako krenem da pričam, onda ćemo se svađati dva sata. Sa Franom provodim najviše vemena, ako ćemo iskreno. Ja nisam dobro - rekla je Anđela.
Nemoj praviti lažova od mene. Nemaš mu*a to da kažeš! Sviđa ti se on - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Zaljubljena sam u njega, eto. Ne mogu više to da podnesem. Samo sa m rekla da mi tpijaju Fran i Anđelo ali kao prijatelji. Ja imam pravo da kažem ako mi se neko sviđa, ja sam slobodna. Ti pokušpavaš da mi uvališ Anđela od oktobra - rekla je Anđela.
Ti si mi rekla da si sluđena i da ne znaš šta ti se dešava. Ja budala nisam - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Bolje bi bilo da je tako da se više ne ponižava - dobacuje Zola.
Da je bilo sreće da sam se u Anđela zaljubila, ne bi me nikada ponizio kao ovaj - rekla je Anđela.
To ništa nije ružno, ja sam ti samo rekao da si mi ti rekla da ti se Anđelo sviđa, šta je problem. Ja sam joj rekao da ne ide u to društvo nago da se povuče - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.